Μηλιώτης: «Θα επιστρέψω καλύτερος στον Αστέρα»

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Βασίλης Μηλιώτης της ομάδας Κ20 του Αστέρα, και μέλος της Εθνικής Νέων U19, ανήκει πλέον στην ομάδα της Ερμονίδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του γεννηθέντα στις 27-2-1996 Βασίλη Μηλιώνη με την ομάδα του Αστέρα και η συμμετοχή του στην Εθνική U19 της Ελλάδας, κίνησε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Β’ Εθνικής για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Τελικά ο 18χρονος μετά από συμφωνία της Π.Α.Ε. Αστέρας με την ομάδα της Αργολίδας, θα αγωνιστεί εκεί δανεικός για το επόμενο εξάμηνο.

Είναι ευκαιρία για τον Μηλιώτη να πάρει εμπειρία από το δύσκολο αυτό πρωτάθλημα και να γυρίσει στην ομάδα της Τρίπολης και να προσπαθήσει να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα, κάτι που τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του στο a-s:

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τον δανεισμό μου. Θα προσπαθήσω αυτούς τους 6 μήνες να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να γυρίσω καλύτερος και να μπορέσω να παίξω για την πρώτη ομάδα του Αστέρα. Ευχαριστώ την ομάδα του Αστέρα για ότι μου έχει προσφέρει και τους προπονητές μου”.

 

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Γρηγόρης Βάλλης δήλωσε στο football-academies.gr: «Εύχομαι στο Βασίλη ολόψυχα καλή επιτυχία και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Με πληροφορίες από το arcadiasports.gr

Σχόλια