Στις 26 Οκτωβρίου ξεκινούν τα πρωταθλήματα των ΜΙΚΤΩΝ Ομάδων Παίδων και Νέων

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η προκήρυξη του πρωταθλήματος των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων για την περίοδο 2011-2012, με ελάχιστες διαφορές από τη περσινή προκήρυξη.

Ως ημέρα έναρξης διεξαγωγής των πρωταθλημάτων ορίζεται η Τετάρτη 26-10-2011.

Στο Πρωτάθλημα των ΠΑΙΔΩΝ συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-1997 έως και 31-12-1998 και στο Πρωτάθλημα των ΝΕΩΝ συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-1995 έως και 31-12-1996.

Οι τέσσερις φάσεις

Το πρωτάθλημα της περιόδου 2011-12, θα διεξαχθεί σε τέσσερις φάσεις.

Στην Α΄ φάση θα λάβουν μέρος υποχρεωτικά και οι πενήντα τρεις (53) Μικτές Ομάδες των ΕΠΣ ΠΑΙΔΩΝ & ΝΕΩΝ, χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια σε έντεκα (11) ομίλους, (εννιά ομίλους με πέντε (5) Ε.Π.Σ. και δύο (2) ομίλους με τέσσερις (4) ΕΠΣ).

Στις Β΄ & Γ΄ φάσεις, δημιουργούνται οι περιφερειακές μικτές ομάδες ΕΠΣ, οι οποίες θα συμμετέχουν σε διπλούς αγώνες, με τις υπόλοιπες των έντεκα (11) Περιφερειών. Τους παίκτες που θα συμμετέχουν στις περιφερειακές μικτές ομάδες θα τους επιλέξουν οι περιφερειακοί προπονητές.  των Ενώσεων που πρώτευσαν στην Α’φάση. Η Ε.Π.Ο. θα προσλάβει, για τις ανάγκες οργάνωσης και λειτουργίας των Μικτών Ομάδων Περιφερειών,  Περιφερειακούς Προπονητές.  Κάθε Μικτή Ομάδα της Περιφέρειας θα διαθέτει έναν (1) Περιφερειακό προπονητή.

Στη Δ’ φάση, που θα διεξαχθεί με μορφή τουρνουά κατά την περίοδο των διακοπών Πάσχα 2012  σε τόπο που θα επιλεγεί από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής, θα συμμετέχουν οι τέσσερις (4) νικήτριες Περιφέρειες της Γ΄φάσης ΠΑΙΔΩΝ  &  ΝΕΩΝ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους αγώνες όλων των φάσεων θα παρακολουθούν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές βάσει προγράμματος που θα καταρτίζεται από την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΟ σε συνεργασία με την Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής.  Οι δύο Επιτροπές θα μεριμνούν για την παρακολούθηση όλων των Φάσεων από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές. Οι παρουσίες των Ομοσπονδιακών προπονητών θα αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλου Αγώνα από τους διαιτητές.

Οι Περιφέρειες

1η Περιφέρεια: ΕΠΣ: Δράμας, Έβρου, Θράκης, Καβάλας, Ξάνθης

2η Περιφέρεια : ΕΠΣ: Κιλκίς, Μακεδονίας, Πέλλας, Σερρών, Χαλκιδικής.

3η Περιφέρεια : ΕΠΣ: Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας

4η Περιφέρεια : ΕΠΣ: Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Πιερίας, Τρικάλων

5η Περιφέρεια : ΕΠΣ: Κέρκυρας, Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Άρτας

6η Περιφέρεια : ΕΠΣ: Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Φωκίδας.

7η Περιφέρεια : ΕΠΣ: Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Εύβοιας, Πειραιά

8η Περιφέρεια : ΕΠΣ: Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας , Αιτωλοακαρνανίας

9η Περιφέρεια : ΕΠΣ: Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας

10η Περιφέρεια : ΕΠΣ: Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου, Χίου

11η Περιφέρεια : ΕΠΣ: Ηρακλείου, Λασιθίου, Χανίων, Ρεθύμνης

Για να διαβάσετε όλη την προκήρυξη της διοργάνωσης του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων Good League ΟΠΑΠ, ΠΑΙΔΩΝ & ΝΕΩΝ, περιόδου 2011-2012  πατήστε εδώ

 

Σχόλια