Μια ανάσα ο 19χρονος Μάριος Σιαμπάνης, από τον Παναθηναϊκό

Ο Μάριος Σιαμπάνης (γενν. 28/9/1999) είναι μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό – Όλα εξαρτώνται από την απόφαση του ΠΑΟΚ

Μια από τις θέσεις στις οποίες αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άμεση ενίσχυση είναι αυτή του γκολκίπερ. Εκεί υπάρχουν οι Διούδης, o τραυματίας αυτή τη στιγμή Κότσαρης, ο επίσης τραυματίας Ξενόπουλος και ο άπειρος μικρός της Κ20, Χριστογεώργος.

 

Αυτή τη στιγμή είναι επιτακτική ανάγκη, ο Παναθηναϊκός να κινηθεί και για έναν ακόμη γκολκίπερ, ώστε να ενισχυθεί κάτω από τα γκολπόστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η λύση ακούει στο όνομα Μάριος Σιαμπάνης.. Ο 19χρονος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, θεωρείται ως ένας πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακας, ο οποίος όμως δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής στον Δικέφαλο του Βορρά, αν μείνουν οι Πασχαλάκης, Ρέι και Γλύκος.

Στο τριφύλλι παρακολουθούν τη συγκεκριμένη περίπτωση έχοντας  τις κεραίες τους ανοιχτές, για να δουν αν και κατά πόσο θα μπορούσαν να προχωρήσουν την υπόθεση του Σιαμπάνη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αν βέβαια γίνει κάτι τέτοιο η συγκεκριμένη λύση θα μπορούσε να προχωρήσει με την παραχώρηση του διεθνή με την Εθνική Νέων ως δανεικού από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αρκεί ο ΠΑΟΚ να συναινέσει σε αυτό.

Σχόλια