Στην απόκτηση ποδοσφαιριστή για τον χώρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας Νέων, προχώρησε ο Ολυμπιακός!
Οι «ερυθρόλευκοι» πρόσθεσαν τον Γιώργο Χονδρουδάκη στην ομάδα Κ20, ο οποίος είχε λάβει μέρος στο πρόσφατο φιλικό που έγινε ανάμεσα στον ΑΠΟ Κερατσίνι και τους Κ17 του Ολυμπιακού, το οποίο είχε γίνει στο Σχιστό πριν από περίπου ένα μήνα.
Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ να σημειωθεί πως έπαιζε στην αντρική ομάδα του Κερατσινίου.
Ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη του ομάδα, αλλά το Ικόνιο στην οποία έπαιξε από πολύ μικρή ηλικία.
H ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Μεταγραφική ενίσχυση για την Ακαδημία.
Παίκτης της ομάδας Νέων ο Γιώργος Χονδρουδάκης.
Η Διεύθυνση Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 17χρόνου (γεν. 2000) ποδοσφαιριστή Γιώργου Χονδρουδάκη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος μεταγράφηκε από τον ΑΠΟ Κερατσίνι, θα ενισχύσει την ομάδα Νέων της Ακαδημίας μας. Ο Ολυμπιακός ευχαριστεί την διοίκηση του ΑΠΟ Κερατσίνι για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και την άψογη συνεργασία της».
* Στη φωτογραφία ο Χονδρουδάκης με την φανέλα του Κερατσινίου, στο πρόσφατο φιλικό Κ-17 Ολυμπιακός-Κερατσίνι. Μαζί με Μπουλάρι.