«Μεταγραφή» στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής: Τον παίρνουν από την ΑΕΚ

«Μεταγραφή» στην Εθνική δεν αποκλείεται να… σκάσει προσεχώς. Και ας είναι σε αυτή την κατάσταση η «γαλανόλευκη», που δε νικάει ούτε το Λιχτενστάιν. 

Φυσικά αναφερόμαστε σε επίπεδο τεχνικού επιτελείου, αφού το ρόστερ αυτό είναι. Εκεί προσθήκες δεν μπορούν να γίνουν, αν και θα χρειάζονταν αρκετές με την εικόνα κάποιων…

Ο Νίκος Πανουργιάς αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην Εθνική σύντομα, μία «μεταγραφή», δηλαδή από την ΑΕΚ. Ο νεαρός είναι γυμναστής στην Ένωση, στο επίσημο σάιτ της ακόμη. Πήγε εκεί από την εποχή Μαρίνου Ουζουνίδη και έμεινε και με Μανόλο Χιμένεθ και με Μιγκέλ Καρντόσο. Αρχικά είχε συνεχίσει και με τον Νίκο Κωστένογλου.

Αυτό που μένει να φανεί τώρα, για τον άλλοτε γυμναστή του Παναθηναϊκού επί Ουζουνίδη, είναι το αν έκλεισε ο κύκλος του στην ΑΕΚ. Θεωρητικά θα μπορούσε να δουλεύει ταυτόχρονα και στα δύο, αλλά αυτό είναι δύσκολο να το δεχτούν τόσο η ΑΕΚ όσο και η ΕΠΟ.

Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο. Ακόμη και τώρα που η ομάδα δεν έχει στόχο στα προκριματικά του Γιούρο του 2020. Mήπως ετοιμάζεται Ελληνας προπονητής για την Εθνική και προετοιμάζουν το έδαφος;

Πηγή sportime.gr

Σχόλια