Μεγάλη διάκριση για τον 17χρονο Γιώργο Αντζουλά του Αστέρα Τρίπολης

Ανάμεσα στα 60 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου που έχουν γεννηθεί το 2000, βρίσκεται ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Αντζουλάς.

Η εφημερίδα Guardian ανέδειξε το 17χρονο αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης, ως έναν από τα 60 καλύτερα ταλέντα του κόσμου που έχουν γεννηθεί το 2000.

Όπως κάθε χρόνο η αγγλική εφημερίδα Guardian επέλεξε τους 60 κορυφαίους παίκτες της γενιάς τους και ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός των Αρκάδων επιλέχθηκε ανάμεσα τους. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2014 με τον Λάζαρο Λάμπρου, το 2015 με το Δημήτρη Λημνιό και πέρυσι με τον Αντώνη Στεργιάκη.

Παρακάτω τα όσα αναφέρονται στο άρθρο:

“Ψηλός, δεξιοπόδαρος και έξυνος, ο Αντζουλάς διαφέρει από την συνηθισμένη περιγραφή του δυναμικού Έλληνα κεντρικού αμυντικού. Ικανός να διαβάσει το παιχνίδι σαν μέσος, οι τοποθετήσεις και η αντίληψη είναι τα δυνατά του σημεία, κάτι που υποκαθιστούν την έλλειψη ταχύτητας.

Ο Αντζουλάς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Αύγουστο, έχοντας οδηγήσει την ομάδα U-20 του Αστέρ Τρίπολης στον τελικό του πρωταθλήματος, όπου τον είδαν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Έχει καθιερωθεί ως βασικός τα τελευταία δύο χρόνια στην Εθνική ομάδα U17 και ήταν ο κορυφαίος παίκτης στην νίκη – έκπληξη επί της Ισπανίας (1-0) τον περασμένο Μάρτιο.”

Σχόλια