Μαθήματα ισπανικών στα καλοκαιρινά καμπ του Ολυμπιακού

Μαθήματα ισπανικών θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, όσα παιδιά από 10 έως 14 ετών, δηλώσουν συμμετοχή και στις δύο περιόδους των καλοκαιρινών καμπ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι αθλητές των Summer Camps έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν την ισπανική γλώσσα, αν το επιθυμούν!

Όσοι αθλητές ηλικίας 10 έως και 14 ετών επιλέξουν συμμετοχή και για τις δύο περιόδους του Summer Camps, μπορούν προαιρετικά να παρακολουθήσουν μαθήματα Ισπανικών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινά και θα έχουν ως σκοπό τη παρακίνηση των αθλητών στην εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας, τη γνωριμία και την εξοικείωση μέσα από το ποδόσφαιρο ή το άθλημα που αγαπούν στη θεωρία αλλά και στη πράξη!

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα, οι θέσεις για την παρακολούθηση των μαθημάτων είναι περιορισμένες και δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ!

Κατά τη διάρκεια των Summer Camps τα παιδιά θα συναντήσουν αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις.

Παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν ραντεβού στο Ρέντη!

Άρτα, Άγιοι Θεόδωροι, Λάρισα, Χαλκιδική, Κυπαρισσία, Κύθηρα, Χίο, Σικάγο, Σύδνεϋ, Λονδίνο, Κύπρο είναι ορισμένες από τις πόλεις που προέρχονται οι μικροί μας φίλοι.

Στη προσπάθεια αυτή μας υποστηρίζει ο επίσημος χορηγός των σχολών ο όμιλος Forthnet όπου θα μοιράσει δώρα σε όλους τους φίλους μας αλλά και οι υποστηρικτές Puma, Τρία Έψιλον, Red Store, Metropolitan, Dole, Vodafone που θα διασφαλίσουν την επιτυχία της διοργάνωσης».

Για περισσότερες πληροφορίες για τα καμπ του Ολυμπιακού κάντε κλικ εδώ

Σχόλια