Στην Μπρέντα ο 16χρονος Χρήστος Μαραθωνίτης, από τον Πανιώνιο!

Παίκτης της Ολλανδικής NAC-BRENDA, είναι πλέον ο Χρήστος Μαραθωνίτης.

Ο γεννημένος στις 16-11-1998 επιθετικός, θα αγωνίζεται στην b1 κατηγορία της Ολλανδίας, την αντίστοιχη με την Κ17 της Ελλάδας.

Ο  Μαραθωνίτης που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ, μετακινήθηκε στην Μπρέντα με μεταγραφή από τον Πανιώνιο και εντυπωσιάζει τους ανθρώπους της ολλανδικής ομάδας με τις εμφανίσεις του στα πρώτα φιλικά ματς.

Πρόσφατα η ομάδα της BRENDA συμμετείχε σε ένα διεθνές τουρνουά το οποίο πραγματοποιείται εδώ και 20 χρόνια στην Ολλανδία.

Ο 16χρονος Χρήστος κατάφερε με τις εμφανίσεις του να κλέψει την παράσταση, καθώς χρήστηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές, που οδήγησε την Μπρέντα στον τελικό της διοργάνωσης, όπου αντιμετώπισε την Φίτεσε.

Το συγκεκριμένο τουρνουά, παρακολούθησαν πάνω από χίλια άτομα συνολικά, καθώς και πολλοί μάνατζερ και σκάουτερ ομάδων, μιας και αποτελεί θεσμό για ομάδες υψηλού επιπέδου στην Ολλανδία.

Με τις εμφανίσεις του ο Χρήστος, έστρεψε τα βλέμματα πάνω του, με αποτέλεσμα η Μπρέντα, να δέχεται ήδη προτάσεις ενδιαφέροντος για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Σχόλια