Μανθάτης: «Στόχος μου να γυρίσω στον Ολυμπιακό»

Ο νεαρός ακραίος του ΠΑΣ τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους»

Την επιστροφή του στον Ολυμπιακό έθεσε ο Μανθάτης ως στόχο του, όπως τόνισε στην κάμερα της NOVA μετά το ματς της Λαμίας. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήρθαμε για να κλείσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη χρονιά. Δεν είχαμε πίεση, απλά αυτό που λέγαμε με τα παιδιά και μας τόνιζε και ο προπονητής μας τις τελευταίες εβδομάδες, είναι ότι αυτή τη χρονιά αδικηθήκαμε από τα αποτελέσματα, δεν πήραμε αυτό που θα έπρεπε, να κλείσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Δυστυχώς γι’ άλλη μια φορά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε, είχαμε τις ευκαιρίες. Παίζαμε με μια ομάδα που έπαιξε πολύ κλειστά, δεν μας άφησε χώρους, παρ’ όλα αυτά είχαμε τις ευκαιρίες και με τον Λίλα και τον Κόντε και δυο κόρνερ κάναμε καλά, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Μένει ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μέσα στα Γιάννενα και θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο».

Για το ότι ακολουθεί η παλιά του ομάδα αντίπαλος του ΠΑΣ: «Όχι η παλιά μου, είναι η ομάδα μου.

Είναι ένα παιχνίδι που όπως τονίζουμε τις τελευταίες εβδομάδες, θα πάμε να το ευχαριστηθούμε. Από τη στιγμή που βγήκαμε εκτός πεντάδας δυστυχώς, το πιο σημαντικό είναι να απολαύσουμε το παιχνίδι που είναι μπροστά μας».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι κάτι που θέλω, να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να διεκδικήσω τη θέση μου. Δεν ξέρω όμως κάτι σίγουρο και χειροπιαστό. Στόχος μου είναι να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να διεκδικήσω μια θέση».

Για το αν βοηθήθηκε από τον ΠΑΣ: «Έπαιξα όλα τα ματς. Είχα κι έχω έναν προπονητή που με στηρίζει καθημερινά και μου το δείχνει και μέσα στους αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Πήραμε πολλές εμπειρίες και ήταν ένα πολύ καλό βήμα τα Γιάννινα».

Σχόλια