Πώς μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία Manchester United!

Την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την προπονητική φιλοσοφία και τον μαγικό κόσμο της Manchester United προσφέρει η M.V.TEAM European Football Activities σε παιδιά ηλικίας 8-17 ετών (αγόρια και κορίτσια).

Η M.V.TEAM, εταιρεία πολύπλευρων ποδοσφαιρικών υπηρεσιών, ως authorized agent της Manchester United Soccer Schools, προσφέρει τη δυνατότητα σε αγόρια και κορίτσια 8-17 ετών (και σε τερματοφύλακες) να βρεθούν το καλοκαίρι στην Αγγλία και, για έξι ή δεκατέσσερις ημέρες, να ζήσουν σε μερικά από τα πιο ονειρεμένα αγγλικά κολέγια,  να διεισδύσουν στον προπονητικό κόσμο της Manchester United και ταυτόχρονα να μάθουν ή να βελτιώσουν τα αγγλικά τους.

Μεταξύ των άλλων παροχών, στα πακέτα περιλαμβάνονται περιήγηση στο Old Trafford, επίσκεψη στο Wembley Stadium, γύρος του Λονδίνου και διασκέδαση σε ένα από τα καλύτερα θεματικά ψυχαγωγικά πάρκα της Μεγάλης Βρετανίας.

..
…..…..…..
Bradfield CollegeRugby School

 

Λεπτομερείς περιγραφές και των 27 διαθέσιμων camps, περισσότερες πληροφορίες καθώς και διαθεσιμότητες (λάβετε υπόψη σας ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες) θα βρείτε στο site της M.V. TEAM (κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο http://www.mvteam.eu/el/podosfairikes-draseis-anazitisi/te/46

Μπορείτε να επιλέξετε το διάστημα που σας ενδιαφέρει και να πάρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις αναλυτικές παροχές του πακέτου που επιλέγετε).

….
…….…….
Denstone College

Σχόλια