«Η Manchester United έχει μια από τις καλύτερες ακαδημίες ποδοσφαίρου στον κόσμο…»

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο ο Danny Welbeck αποδεικνύει για ποιο λόγο ο Sir Alex Ferguson επέμενε να τον κρατήσει στην ομάδα το καλοκαίρι.

Ο 20άχρονος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα και αν δεν είχε υποστεί και τον τραυματισμό του, σίγουρα η απόδοση του θα κυμαινόταν σε πολύ υψηλότερα επίπεδα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει να απολαμβάνει την ζωή του στο Manchester. Σε δηλώσεις που παραχώρησε σε βρετανική ιστοσελίδα, παραδέχθηκε ότι είναι πανευτυχής και πως ζει το όνειρο που είχε από μικρό παιδί.

Ο Welbeck δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την ακαδημία της United, αναφέροντας ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες ακαδημίες ποδοσφαίρου στον κόσμο.

“Είμαι πάρα πολύ καλά και πραγματικά πολύ ευτυχισμένος. Πιστεύω ότι τώρα ζω το όνειρο που είχα από μικρό παιδί. Να φορέσω την φανέλα της ομάδας και να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας.

Ακόμη δεν έχω καταφέρει τίποτε, αυτό το γνωρίζω πολύ καλά. Θα πρέπει να δουλέψω πολύ και πιστεύω ότι έχω δρόμο ακόμη μπροστά μου”.

Θεωρώ ότι η United έχει μια από τις καλύτερες ακαδημίες στον κόσμο.

Εκεί, πρώτα σε μαθαίνουν να χειρίζεσαι καλά το σώμα σου και έπειτα σε μαθαίνουν ποδόσφαιρο. Σου εκπαιδεύουν το μυαλό, κάτι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή.

Είμαι σίγουρος ότι με τέτοιου είδους δουλεία, η United δεν θα σταματήσει ποτέ να παράγει ποδοσφαιριστές”.

Σχόλια