Επένδυση με τον 17χρονο Μαγγίνα, ο Παναιτωλικός!

Κίνηση επένδυσης για το μέλλον του έκανε ο Παναιτωλικός, ο οποίος απέκτησε τον Δημήτρη Μαγγίνα

Ο 17χρονος δεξιός μπακ τον οποίο ήθελε και ο Αστέρας Τρίπολης, κατέληξε στο Αγρίνιο. Ο Μαγγίνας είχε εντυπωσιάσει στις δοκιμές που έκανε τόσο τους Αρκάδες όσο και τα «καναρίνια». Μάλιστα στον Παναιτωλικό είχε επιλεχθεί στην τελική 4αδα, μεταξύ 20 παιδιών.

Με την κίνηση αυτή ο Παναιτωλικός στελεχώνει και το μέλλον του και την δεύτερη ομάδα. Για το σημαντικό βήμα στην καριέρα του ο δεξιός μπακ που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Αιγίου και κατάγεται από το Περιθώρι Αχαΐας, ανέφερε:

«Δίνεται σε μένα μια μεγάλη ευκαιρία με την μεταγραφή μου στον Παναιτωλικό να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο που δεν ήταν άλλο από το να παίξω ποδόσφαιρο σε μια μεγάλη και οργανωμένη ομάδα, όπως είναι ο Παναιτωλικός.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν και μέσα από την δουλεία θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω. Ήμουν τυχερός που βρέθηκα στην ομάδα του Απόλλωνα όλα αυτά τα χρόνια και τυχερός που συνεργάστηκα με τον προπονητή μου Γιάννη Παλαιολογόπουλο και τον συνεργάτη του Κώστα Καραγιαννάκη που μέσα από τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους με βοήθησαν να φτάσω σε αυτό το επίπεδο.

Θα μου λείψουν όλες οι ωραίες στιγμές που έζησα με τους συμπαίκτες μου στον Απόλλωνα. Τους ευχαριστώ όλους και τους εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την συμπαράσταση που έχω έτσι ώστε να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου».

Σχόλια