ΜΕ ΤΗΝ ΕMΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΛΙΟΥ»

Είναι απίστευτα ελπιδοφόρο στις μέρες μας να βλέπουμε εταιρείες να πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα της απαισιοδοξίας επενδύοντας και εισάγοντας νέες υπηρεσίες και παροχές. Η Expomedipoint είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας πάνω από 15 χρόνια.

Έχοντας καλύψει ιατρικά τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που έχουν λάβει μέρος στην Ελλάδα, έχει ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό.

Περιληπτικά αναφέρουμε ότι στις αθλητικές διοργανώσεις έχει αναλάβει το Champions League, Special Olympics, Danone World cup, ενώ στις συναυλίες το Rock Wave Festival, την συναυλία των Bon Jovi, της Madonna, της Beyonce, εταιρικές εκδηλώσεις αλλά και τα εκθεσιακά κέντρα της Αττικής.

Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας;

Η εξατομικευμένη ιατρική περίθαλψη και η πολύχρονη πείρα. Πολλές ειδικότητες γιατρών με εμπειρία, καταρτισμένοι ώστε να δρουν γρήγορα και αποτελεσματικά. Σε ανοιχτούς ή σε κλειστούς χώρους, σε άτομα όλων των ηλικιών αφού η expomedipoint έχει περιθάλψει ασθενείς από 5 ετών σε camp και ακαδημίες.

Ο αθλητής ανεξαρτήτου ηλικίας θέλει συγκεκριμένη αντιμετώπιση. Αθλίατροι, γιατροί αποκατάστασης και νοσηλευτές αναλαμβάνουν να στηρίξουν τον τραυματία πρώτα ιατρικά αλλά και ψυχολογικά, μας λέει η υπεύθυνη της εταιρείας. Η ετοιμότητα και η ταχύτητα με την οποία πρέπει να δράσει ο γιατρός σε αυτές τις περιπτώσεις είναι διπλή, γι’ αυτό και είναι βασικό ο γιατρός να έχει την ανάλογη εμπειρία σε παρόμοια περιστατικά όσο και σε χώρους με μεγάλο συνωστισμό όπου η ιατρική πράξη γίνεται πιο δύσκολο να εφαρμοσθεί. Οι γιατροί είναι πάντα σε εγρήγορση, έτοιμοι να προλάβουν και να δώσουν λύσεις.

Παρόλη την επιτυχία της στο χώρο της υγείας (ίσως και λόγο αυτής) η expomedipoint ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις ιατρικές υπηρεσίες κατ’ οίκον. Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος ένα γιατρό ή νοσηλευτή να σκύψει πάνω από το πρόβλημά του με ευαισθησία αλλά προπάντων έχοντας ως κύριο μέλημα την καλή υγεία του ασθενούς.

Ένας στόλος από ασθενοφόρα – κινητές μονάδες μπορούν να αναλάβουν κάθε είδους διακομιδή ασθενούς ή τραυματία σε όλη την Ελλάδα και το βασικότερο όπου επιθυμεί ο ίδιος ή η οικογένεια του. Ακόμη μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού πλήρως εξοπλισμένες προσφέρουν επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν με την υγεία, είτε είναι η δική μας είτε ενός συγγενούς, οπότε η διασφάλιση της πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.expomedipoint.com

Σχόλια