Σκύλος …«έπαιξε» μπάλα στο παιχνίδι Τζούνιορ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ [VIDEO]

Ένας χαριτωμένος σκύλος έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο, στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης των ομάδων τζούνιορ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, για το τουρνουά “FAMILY CUP” του Κενταύρου, το Σάββατο (5/1), στις 8 το βράδυ.

Χαρακτηρίστηκε από τους θεατές ως φιλοπαναθηναϊκός γιατί κατευθείαν με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, κινήθηκε αστραπιαία προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού και τους προπονητές Άρη Κυριαζή και Μανόλη Παπαδάκη, σαν να ήθελε να ζητήσει να του επιτραπεί να αγωνιστεί με τους πράσινους…

Κατόπιν περιηγήθηκε στο γήπεδο και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των προπονητών, των  νεαρών παικτών και του διαιτητή του αγώνα να τον βγάλουν εκτός αυτού, αυτός παρέμενε μέσα.

Η έξυπνη λύση δόθηκε άμεσα από τους διοργανωτές του τουρνουά. Έβαλαν κάποιον στον αγωνιστικό χώρο να κρατά ένα σουβλάκι, και έτσι ο σκύλος δελεάστηκε και τον ακολούθησε προς την έξοδο…

Η κάμερα του football-academies.gr κατέγραψε το περιστατικό. Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί και ακούστε και τις ανεπανάληπτες ατάκες των θεατών του αγώνα.

{youtube width=”610″ height=”400″}VKdLk11-hsU{/youtube}


Σχόλια