Γιώργος Κουτσουπιάς: Τουρνουά όπως το «KIVOTOS CUP», ανεβάζουν το επίπεδο των ομάδων – Είναι τουρνουά προς μίμηση [VIDEO]

Ήταν 18 Μαΐου του 1997, όταν ο Γιώργος Κουτσουπιάς με κεφαλιά… κάρφωνε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και με το 1-1 στο Μαρούσι, οδηγούσε τον ΟΦΗ στο Κύπελλο UEFA. Γι αυτό το γκολ του, ο Κουτσουπιάς λατρεύτηκε και έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Κουτσουπιάς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και με διεθνή καριέρα στη Στουρμ Γκρατς, βρέθηκε μαζί με την αποστολή του ΟΦΗ στο “KIVOTOS CUP” και παρακολούθησε αρκετά παιχνίδια του τουρνουά.

Ο πρώην άσσος των γηπέδων, μίλησε στην κάμερα του football-academies.gr για το  “KIVOTOS CUP” και μας είπε ότι είδε ένα πολύ οργανωμένο τουρνουά και θεωρεί ότι στο επίπεδο αυτό θα πρέπει να κινούνται και οι υπόλοιποι που διοργανώνουν ανάλογα τουρνουά. Με τέτοιες προσπάθειες ανέφερε, ανεβαίνει το επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν.

Επίσης σε σχετική ερώτησή μας, o Γιώργος Κουτσουπιάς αναφέρθηκε στο τουρνουά «KNOSSOS CUP», το οποίο διοργάνωσε πέρσι με μεγάλη επιτυχία με τους Κώστα Φρατζέσκο και Γιώργο Φίλο και θα το επαναλάβουν τον Ιούνιο του 2014, με το «2ο KNOSSOS CUP», στο οποίο θα λάβουν μέρος πέραν των ελληνικών ομάδων, σημαντικές ομάδες του εξωτερικού. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα κινηθεί σε πολύ υψηλά στάνταρς, έχοντας υψηλό επίπεδο αθλητών και ομάδων. Ήδη ομάδες του εξωτερικού έχουν κλείσει τη συμμετοχή τους από τώρα.

Τέλος ο Γιώργος Κουτσουπιάς, αναφέρθηκε στο football-academies.gr λέγοντας ότι οι άνθρωποι του χώρου του ποδοσφαίρου, χρειάζονται την ενημέρωση και την πληθωρικότητα της ύλης που προσφέρει το site και μας προέτρεψε να συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί όταν κάποιος έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την ποικίλη ύλη που προσφέρουμε, σίγουρα βοηθάται πάρα πολύ και έτσι μόνο υπάρχει εξέλιξη. Ένα σημαντικό κομμάτι όπως τόνισε, είναι και η ηθική ανταμοιβή που παίρνουν όλα τα παιδιά, που μετέχουν στις διάφορες διοργανώσεις και προβάλλονται από το football-academies.gr

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Κουτσουπιά για τα καλά του λόγια και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τη δυνατόν εγκυρότερη ενημέρωση στα παιδιά, στους γονείς, στους προπονητές, στους παράγοντες των υποδομών και γενικά σε όλους όσους ασχολούνται με το παιδικό ποδόσφαιρο. Είμαστε καθημερινά κοντά στο παιδικό ποδόσφαιρο, παραμένοντας αγνοί, δυνατοί και μάχιμοι, όπως είναι και τα παιδιά μας στις ακαδημίες.

* Στη φωτογραφία ο Γιώργος Κουτσουπιάς με τον Κώστα Φρατζέσκο.

Δείτε όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Κουτσουπιάς στην κάμερα του football-academies.gr

{youtube width=”615″ height=”400″}w5N9k2kAaQ4{/youtube}

Σχόλια