Η επαρχία στο «KIVOTOS CUP» – ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ – Πύλος, ένιωσαν πρωτόγνωρη εμπειρία (PHOTOS + VIDEO)

Πρωτόγνωρη εμπειρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους προπονητές τους, ήταν η συμμετοχή τους στο τουρνουά «KIVOTOS CUP ΠΑΣΧΑ 2013», των ομάδων της επαρχίας, σύμφωνα με δηλώσεις τους.

Μίλησαν στο football-academies.gr για μια άψογη από όλες τις απόψεις διοργάνωση, γέμισαν εμπειρίες και γύρισαν υπέρ ευχαριστημένοι στον τόπο διαμονής τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΟΦΗ

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΟΦΗ, Κώστας Παντζαρίδης που παρακολούθησε την ομάδα του τις δύο τελευταίες μέρες του τουρνουά μας είπε:

«Όλοι οι αθλητές μας απόλαυσαν την διαμονή τους και την συμμετοχή τους, στο «KIVOTOS CUP ΠΑΣΧΑ 2013» και παίζοντας  ταυτόχρονα για κάποιο σκοπό είναι απόλυτα ευχαριστημένοι

Βλέποντας μια άρτια οργάνωση και σε υψηλό επίπεδο διοργάνωση σε τέτοιες ηλικίες, για εμάς ήταν πρόκληση η συμμετοχή μας και σίγουρα μας έκανε καλύτερους, γεμίζοντάς μας εμπειρίες.

Ευχή μας είναι κάθε χρόνο να συμμετέχουμε σε τέτοια τουρνουά».

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Ο υπεύθυνος της ομάδας του ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ,  Κώστας Κοντογόνης μας είπε:

«Η εμπειρία της συμμετοχής μας στο τουρνουά «KIVOTOS CUP ΠΑΣΧΑ 2013», ήταν πρωτόγνωρη για εμάς. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαμε σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την «Κιβωτό του Κόσμου», γιατί μας έδωσε την ευκαιρία, να παίξουν τα παιδιά μας πέραν των άλλων και για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό.

Ευελπιστούμε να κάνουμε και εμείς ένα τέτοιο τουρνουά στην περιοχή μας, σαν κι αυτό γιατί για εμάς ήταν όλα τέλεια.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά και τον προπονητή μας Παναγιώτη Νικήτα γιατί έκαναν το παν για να μπορέσουμε να έχουμε και μια καλή παρουσία, όπως και όλους τους γονείς που μας ακλούθησαν στην Αθήνα».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η πολυμελής αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα είχε επικεφαλή τον υπεύθυνο της ακαδημίας Δημήτρη Στούκα. Οι προπονητές των τμημάτων ήταν ο Νίκος Μύττας στους προπαίδες και ο Αντώνης Δημητρίου στους Τζούνιορ.

Ο προπονητής της ομάδας τζούνιορ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Αντώνης Δημητρίου, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος στο football-academies.gr. Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές, γιατί έχουν καταφέρει να οργανώσουν ένα πάρα πολύ καλό τουρνουά.

Εμείς σαν ΠΑΣ Γιάννινα είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την φιλοξενία των ανθρώπων.

Είναι πολύ μπροστά από όλα τα υπόλοιπα τουρνουά, που έχουμε συμμετάσχει.

Τα παιδιά παίρνουν αναμνηστικά, δωρεάν περιοδικά, έχουν τα νερά τους, τα φρούτα τους, μήλα, μπανάνες μετά το παιχνίδι, τα γήπεδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, η δυναμικότητα των ομάδων είναι πολύ καλή.

Γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το τουρνουά»

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας τζούνιορ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Αντώνη Δημητρίου στην κάμερα του football-academies.gr και ένα μικρό αφιέρωμα, στην ομάδα Τζούνιορ της ομάδας των Ιωαννίνων.

{youtube width=”615″ height=”400″}JHXRSrnnA-Y{/youtube}

Σχόλια