Συγχαρητήρια και ευχαριστίες του ΠΑΣ Γιάννινα στον διοργανωτή του «KIVOTOS CUP» Γιώργο Φίλο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία ταυτόχρονα συγχαίρει τους διοργανωτές του τουρνουά “KIVOTOS CUP ΠΑΣΧΑ 2013”  SOCCER LINK και ΚΙΒΩΤΟΣ  και ειδικά των Γιώργο Φίλο, εξέδωσε ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Οι Ηπειρώτες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την συμμετοχή τους στο τουρνουά και εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους και τις ευχαριστίες τους με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ευχαριστεί και συγχαίρει…

Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θέλει δημόσια να ευχαριστήσει, αλλά και να συγχαρεί τον συμπατριώτη μας Ηπειρώτη διοργανωτή του KIVOTOS CUP κ. Γεώργιο Φίλο, τόσο για την εξαιρετική διοργάνωση που πραγματοποίησε, αλλά και για την άριστη φιλοξενία που παρείχε σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τέτοιες άψογες διοργανώσεις ανεβάζουν το επίπεδο των ακαδημιών ποδοσφαίρου της χώρας και συμβάλουν στην ανάπτυξη του λαοφιλούς αθλήματος».

*Στη φωτογραφία ο Ηπειρώτης διοργανωτής και φίλος του ΠΑΣ  ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Γιώργος Φίλος (δεξιά) με τον γενικό διευθυντή του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Δημήτρη Στούκα (αριστερά).

Σχόλια