Λέοντες Καμινίων: Έναρξη εγγραφών στην Ακαδημία – Λειτουργία τμημάτων κοριτσιών

Την έναρξη εγγραφών στην Ακαδημία του ανακοίνωσε ο σύλλογος του Πειραιά, Α.Ο. Λέοντες Καμινίων και γνωστοποίησε τη δημιουργία και τμημάτων ποδοσφαίρου για κορίτσια ηλικίας από έξι (06) ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Λέοντες Καμινίων όπου δραστηριοποιείτε στο Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή των Καμινίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη εγγραφών για όλα τα τμήματα των υποδομών του.

Ο Αθλητικός Όμιλος Λέοντες Καμινίων έχει κάνει πραγματικότητα το όνειρο του 2011 και έχει δημιουργήσει τμήματα ποδοσφαίρου για αγόρια ηλικίας από έξι (06) ετών που απαρτίζουν τα μικρά τμήματα των υποδομών μας και φτάνει μέχρι την Αντρική μας ομάδα που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Γ’ Πειραιά, ενώ φέτος για πρώτη φορά θα λειτουργήσουν τμήματα ποδοσφαίρου για κορίτσια ηλικίας από έξι (06) ετών.

Στόχος όλων μας είναι να φέρουμε τα παιδιά μας κοντά στον αθλητισμό αλλά και  να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας μας. Ο αθλητισμός δε γνωρίζει διακρίσεις .. δεν έχει φύλο ή χρώμα !

Στον Όμιλο μας θα βρείτε τμήματα υποδομών για αγόρια & κορίτσια ηλικίας από έξι έως δεκαοχτώ ετών.

Καλούμε όλους τους γονείς που επιθυμούν την ενασχόληση των παιδιών τους με το πιο αγαπημένο άθλημα των περισσοτέρων το ποδόσφαιρο να επικοινωνήσουν με τους Υπευθύνους της Ομάδας μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία μας στην οδό Θήρας 79 στα Καμίνια καθώς και στα τηλέφωνα 211.4084226 / 6980532443 / 6973801075

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Ηλίας

Σχόλια