Επένδυση με Λεονάρντο Κούτρη ο Εργοτέλης, που ανανέωσε μέχρι το 2017

Παίκτης του Εργοτέλη μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα παραμείνει ο 18χρονος (23/07/95) Λεονάρντο Κούτρης ο οποίος υπέγραψε την Πέμπτη (5/6) νέο συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Το προηγούμενο συμβόλαιο του διεθνή με την Εθνική Νέων μεσοεπιθετικού έληγε στις 30/6 του 2015 αλλά ο Εργοτέλης που πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητες του 18χρονου ποδοσφαιριστή του έκανε επέκταση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια.

Άλλωστε αυτό που τονίζουν στον Εργοτέλη είναι ότι ο Κούτρης φέτος μαζί με τον Παντελάκη θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη για την επέκταση της συνεργασίας με τον Λεονάρντο Κούτρη αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο Κούτρη έως τις 30/06/2017. Το νέο συμβόλαιο του διεθνή με τη Νέων μεσοεπιθετικού υπεγράφη σήμερα (το προηγούμενο έληγε στις 31/12/2015).

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή νέου συμβολαίου με την ομάδα, που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αποκόμισα εμπειρίες, που θα με βοηθήσουν να παρουσιαστώ καλύτερος τη νέα χρονιά και να ενισχύσω τον Εργοτέλη όσο περισσότερο μπορώ» δήλωσε ο Λεονάρντο

Σχόλια