«Eleonas Academy Tournament» : Μεγάλη μπάλα και το Πάσχα!

Το φετινό «Academy Tournament» έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών παιδιών και παραγόντων Ακαδημιών, που συμμετέχουν μαζί με τις ομάδες τους στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Ανάμεσα τους βρίσκονται και ποδοσφαιρικά σωματεία αναγνωρισμένης αξίας και μεγάλης ιστορίας στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Φέτος, το « Eleonas Academy Tournament » διοργανώνει και ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ που θα διεξάγεται από Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ έως Μ.ΠΕΜΠΤΗ και ΤΡΙΤΗ του ΠΑΣΧΑ μέχρι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις εγκαταστάσεις του « Eleonas Football Club ».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :

Παμπαίδες (γεννηθέντες 1999 – 2000)

Τζούνιορ (γεννηθέντες 2001 – 2002)

Προτζούνιορ (γεννηθέντες 2003 – 2004)

Αστεράκια (γεννηθέντες 2005 & μετά)

Θα τηρηθούν αυστηρά οι ηλικίες σε όλες τις κατηγορίες, ενώ δεν θα επιτραπεί σε καμία περίπτωση παίκτη χωρίς τα νόμιμα δικαιολογητικά.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ELEONAS ACADEMY TOURNAMENT  2012

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα μας πρέπει να γνωρίζουν τους κάτωθι όρους συμμετοχής και να τους τηρούν:

Απαραίτητη προϋπόθεση πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά : Α) Ομαδική κατάσταση υγείας των αθλητών (σφραγισμένη από γιατρό) ή ατομική βεβαίωση Ιατρού, Β) Δελτίο Ατομικών Στοιχείων Ε.Π.Ο. ή Πιστοποιητικό γέννησης – ταυτοπροσωπίας – με σφραγισμένη φωτογραφία ή αστυνομική ταυτότητα.

Οι Ομάδες – Ακαδημίες πρέπει σε όλους τους αγώνες να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στην ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ :

α) Λίστα Αθλητών (Συμπληρωμένη),

β) Κατάσταση Υγείας Ποδοσφαιριστών,

Οι καταστάσεις υγείας των ποδοσφαιριστών πρέπει να είναι θεωρημένες από τον ιατρό της ομάδας. Για την νομότυπη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών αρκεί η προσκόμιση στο διαιτητή του πρωτοτύπου της κατάστασης υγείας. Η κατατεθείσα κατάσταση υγείας στην διοργανώτρια αποτελεί το μόνο αποδεικτικό μέσο σε περίπτωση υποβολής ενστάσεων για τυχόν αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών ή Ατομική Βεβαίωση Ιατρού

Στην κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών θα αναγράφονται υποχρεωτικά τα πλήρη στοιχεία αυτών και των σωματείων τους (Π.Α.Ε. ή ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ) που ανήκουν, θα φέρει δε ιατρική θεώρηση, στην οποία θα αναγράφεται ότι οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα ποδοσφαιριστές είναι απολύτως υγιείς και ικανοί ν’ αγωνίζονται σε αγώνες της ομάδας τους ή ατομική βεβαίωση,

Η με οποιαδήποτε άλλο τρόπο απόδειξη υγείας των ποδοσφαιριστών είναι μη αποδεκτή,

Η συμμετοχή ποδοσφαιριστή σε οποιοδήποτε αγώνα του τουρνουά χωρίς τα δικαιολογητικά νομίμως εκδοθέντα, ο δε διαιτητής υποχρεούται ν’  απαγορεύσει την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή για τον οποίο δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις.

Η διοργανώτρια αρχή έχει δικαίωμα, αν υπάρχει υποψία για παράβαση στοιχείων, να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την αυστηρή εφαρμογή των νόμων.

Η διαγωνιζόμενη ομάδα πρέπει να βρίσκετε στις εγκαταστάσεις του CLUB 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, να ενημερώσει την γραμματεία για την προσέλευση της και να μαθαίνει σε ποιο γήπεδο αγωνίζεται καθώς και να πληρώνει το αντίτιμο του παιχνιδιού.

8.  Οι διαγωνιζόμενες ομάδες οφείλουν να γνωρίζουν ότι αγωνίζονται με δική τους ευθύνη και σε περίπτωση ατυχήματος η διοργανώτρια αρχή δεν φέρει καμία ευθύνη .

9.  Ως προς το οικονομικό σκέλος οι υπεύθυνοι των ομάδων πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις εκκρεμείς οικονομικές συναλλαγές και σε αντίθετη περίπτωση η διοργανώτρια αρχή έχει το δικαίωμα να μην επιτρέψει στην ομάδα ν’ αγωνιστεί.

Η ομάδα που προσέρχεται στο γήπεδο χωρίς να έρθει ο αντίπαλος της πληρώνει το αντίτιμο του αγώνα που τις αναλογεί και για να της καταχωρηθεί το παιχνίδι αλλά και να έχει το γήπεδο στην διάθεση της.

Η ομάδα που δημιουργεί διάφορα προβλήματα θ’ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα ή ακόμα παίκτης (-ες) της ομάδας αυτής.

Απαγορεύεται κατά την διάρκεια του αγώνα μέσα στο γήπεδο να βρίσκετε κόσμος εκτός των αθλητών που αγωνίζονται στις διαγωνιζόμενες ομάδες. Εντός των γηπέδων απαγορεύεται το ΚΑΠΝΙΣΜΑ, οι ΤΣΙΧΛΕΣ , τα ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑΠΕΣ.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

1.      Τα πρωταθλήματα θα διεξάγονται σε ομίλους ανάλογα τις ηλικίες.

2.      ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Α΄ ΦΑΣΗ

Όλοι οι Όμιλοι των  ομάδων σε αγώνες 1 (ενός) γύρου.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων ομάδων στο τέλος του πρωταθλήματος ισχύον τα μεταξύ τους παιχνίδια και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας κατά σειρά ισχύει η καλύτερη επίθεση.

ΕΠΑΘΛΑ – ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΠΑΡΟΧΕΣ

Κύπελλο στη νικήτρια ομάδα ανά κατηγορία

Μετάλλια στις 3 πρώτες ομάδες ανά κατηγορία

Διπλώματα Συμμετοχής σε όλους τους αθλητές

Στa site www.eleonas-fc.gr & www.football-academies.gr θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την αγωνιστική (αποτελέσματα) όλων των ομίλων και τις βαθμολογίες καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ.

ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Οι ομάδες είναι υπεύθυνες για τις πράξεις των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων τους δύναται να αποβληθούν από το πρωτάθλημα με απόφαση της διοργανώτριας αρχής όταν υπάρξει :

α) Κατ’ εξακολούθηση εξύβριση διαιτητών,

β) Βιαιοπραγία ή απόπειρα βιαιοπραγίας διαιτητού &

γ) Βάναυση συμπεριφορά κατά αντιπάλου.

Σχόλια