Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «Easter Cup Sofiko Ranch» στο Σοφικό Κορινθίας 06-09/4/2012

Η εταιρεία Sport Team & η Agenda Sport Action συνδιοργανώνουν το  Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “Easter Cup Sofiko Ranch” στο Σοφικό Κορινθίας στις 06-09/04/2012.

Δύο εταιρείες εξειδικευμένες και έμπειρες στον τομέα των αθλητικών διοργανώσεων που σκοπό έχουν για την περίοδο του Πάσχα του 2012 να διοργανώσουν μία ποδοσφαιρική γιορτή στην οποία εκτός από το αγωνιστικό μέρος, οι αθλητές θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να διασκεδάσουν ασχολούμενοι και με άλλες αθλητικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες.

ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:

Εφηβικό (1994-1995-1996)

Παιδικό (1997-1998)

Παμπαιδικό (1999-2000)

Τζούνιορ (2001-2002)

Προτζούνιορ (2003-2004)

Αναλυτικά η προκήρυξη του τουρνουά:

ΔΙΑΜΟΝΗ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΔΙΑΜΟΝΗ: Σε ξύλινες οικολογικές κατοικίες με θέρμανση, με τους απαραίτητους χώρους υγιεινής και παροχή ζεστού νερού όλο το 24ωρο. Υπάρχει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τη ρύθμιση των κλινών και η διαμονή ενός Τουλάχιστον συνοδού σε κάθε κατοικία είναι υποχρεωτική .

ΔΙΑΤΡΟΦΗ : Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται 3 πρωινά, 4 γεύματα και 3 δείπνα.Το μενού θα σταλεί ηλεκτρονικά τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την έναρξη του τουρνουά. Ο υπεύθυνος κάθε ομάδας είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας τον υπεύθυνο εστιατορίου για τις ώρες προσέλευσης των αθλητών στην τραπεζαρία, σύμφωνα πάντα μετο αγωνιστικό τους πρόγραμμα. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γευματίσουν ή να δειπνήσουν αφού το δηλώσουν στη γραμματείατης κατασκήνωσης και προμηθευτούν ειδικό κουπόνι.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

●Σε κάθε κατηγορία οι ομάδες χωρίζονται σε ομίλους των τεσσάρων, όπου αγωνίζονται όλοι εναντίον όλων σε τρείς αγώνες. Οι όμιλοι θα δημιουργηθούν μετά απο κλήρωση στην τεχνική σύσκεψη.

● Για οποιαδήποτε αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής θα ενημερωθούν έγκαιρα οι υπεύθυνοι των ομάδων.

● Ανεξάρτητα του τρόπου διεξαγωγής της α΄φάσης στην επόμενη φάση θα γίνουν αγώνες κατάταξης  play off και play out.

● Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΠΟ που ισχύουν για παιδικά τουρνουά (εκτός του χρόνου διάρκειας κάθε αγώνα, τις αλλαγές των παικτών και των πειθαρχικών κυρώσεων).

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ

Η διοργανώτρια είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για το αγωνιστικό πρόγραμμα και την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, φροντίζοντας να υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό όπως :

ΓΙΑΤΡΟΣ σε κάθε αγώνα & κάθε γήπεδο

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΗΠΕΔΩΝ σε κάθε αγώνα της κατασκήνωσης

ΤΡΙΠΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ & ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ (Παιδικό – Παμπαιδικό-Τζούνιορ)

ΓΙΑΤΡΟΙ όλο το 24ωρο

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ & INFO

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ & ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ (σε ώρες που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις)

Η διοργανώτρια είναι υποχρεωμένη να ελέγξει τον αριθμό των αθλητών , προπονητών και συνοδών κάθε τμήματος για λόγους ασφαλείας στην πύλη αλλά και πριν την παράδοση του δωματίου σύμφωνα με τις λίστες συμμετοχής που θα έχουν σταλεί στη διοργανώτρια με το κλείσιμο της συμφωνίας. Οι γονείς-επισκέπτες που δεν θα μένουν εντός θα προσέρχονται στην κατασκήνωση αφού αφήσουν ταυτότητα στην είσοδο. Επίσης μετά από εννιά χρόνια αρμονικής συνεργασίας με το Ranch η διοργανώτρια παρέχει δωρεάν διαμονή στον προπονητή και συνοδό του κάθε τμήματος.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Σεντόνια, Μαξιλαροθήκες και πετσέτες, Είδη ατομικής υγιεινής, Πιτζάμες, Εσώρουχα, Ρούχα (μπλουζάκια, σόρτς, μακρύ παντελόνι,ζακέτα, πουλόβερ)

Αθλητικά Ρούχα (2 ή 3 εμφανίσεις – υπάρχει υπηρεσία πλυντηρίου), Αθλητικά παπούτσια, σαγιονάρες

Σακούλα για τα άπλυτα

Δεν συνισταται να φέρουν μαζί τους ηλεκτρονικά παιχνίδια, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και αντικείμενα μεγάλης αξίας. Σε περίπτωση απώλειάς τους ουδεμία ευθύνη φέρει η διοργανώτρια.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

Πιστοποιητικό γέννησης αθλητών επικυρωμένο με σφραγίδα πάνω στην φωτογραφία του αθλητή ή δελτίο ΕΠΟ ή ταυτότητα

Αποστολή κατάστασης αθλητών το αργότερο δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του τουρνουά

Υπογεγραμμένη κατάσταση υγείας αθλητών ή βεβαίωση γιατρού για κάθε αθλητή ξεχωριστά.

Υπεύθυνη δήλωση από τους κηδεμόνες των αθλητών ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η διοργανώτρια για τυχόν τραυματισμούς ή οποιαδήποτε άλλα απροόοπτα συμβούν. Την ευθύνη και την επιμέλεια της διαμονής των αθλητών στην κατασκήνωση τις ημέρες διεξαγωγής του τουρνουά έχουν αποκλειστικά οι συνοδοί των ομάδων

Η κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να ορίζει υπεύθυνο συνοδό.

Οι υπεύθυνοι των ομάδων πρέπει μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά να προκαταβάλουν 30% του ποσού που αφορά τη συμμετοχή των αθλητών τους στο τουρνουά, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα ορίσει η διοργανώτρια. Η εξόφληση του ποσού θα πραγματοποιηθεί μια ημέρα πριν την έναρξη.

Ο υπεύθυνος της ομάδας με την υπογραφή του στη δήλωση συμμετοχής αποδέχεται όλους τους όρους διεξαγωγής του τουρνουά και η διοργανώτρια δεσμεύεται να υλοποιήσει όσα αναφέρονται παραπάνω.

ΕΠΑΘΛΑ & ΔΩΡΑ

p   Κύπελλα και μετάλλια για τις τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας.

p   Αναμνηστικά διπλώματα για όλους τους αθλητές

p   Βράβευση MVP για τον κάθε αγώνα χωριστά με έπαθλο

p   Βράβευση 1ου σκόρερ ανα κατηγορία με έπαθλο

p   Δώρα από χορηγούς

Η συνεργάτιδα εταιρεία i soccer προσφέρει για τις νικήτριες ομάδες του Εφηβικού & Παιδικού Δωρεάν το πρόγραμμα τεχνικής αξιολόγησης & ανάπτυξης ποδοσφαιριστών.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Τεστ δεξιοτεχνίας και επιδεξιότητας για όλους τους αθλητές, αλλά και τους προπονημένους γονείς,Ομαδικά παιχνίδια (εκτός ποδοσφαίρου) με ειδικές βραβεύσεις για κάθε αθλητή, Μπάσκετ, βόλλευ, τέννις, Σκάκι γίγας, Ιππασία, Τοξοβολία ,Αίθουσα με πινγκ πόνγκ και ποδοσφαιράκια ,Παιδική χαρά , Βόλτα με το τρενάκι , Καλλιτεχνικό εργαστήρι ,Αίθουσα προβολών

Δωρεάν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό χωριό διάρκειας 30 λεπτών και 20λεπτη προβολή στην αίθουσα σχετικά με τα παραδοσιακά επαγγέλματα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

Η Sport Team & η Agenda Sport Action σε συνεργασία με την εταιρεία I Soccer προσφέρει την δυνατότητα σε όσους αθλητές ή ομάδες επιθυμούν κατά την διάρκεια του τουρνουά να ακολουθήσουν το πρόγραμμα τεχνικής αξιολόγησης & ανάπτυξης για ποδοσφαιριστές ηλικίας 4-18. To πρόγραμμα  αποτελείται από 16 ασκήσεις που καλύπτουν 7 θεματικές ενότητες. Κάθε άσκηση αξιολογεί μια θεμελιώδη ικανότητα που απαιτείται από ένα παίκτη για να κατέχει μία ισχυρή τεχνική βάση.

Πληροφορίες/Κόστος συμμετοχής :  Υπεύθυνος κος Δούλος Νίκος (6980054073  doulos@footballmetrics.gr)

Η Sport Team & η Agenda Sport Action σε συνεργασία με εταιρεία μετρήσεων φυσικών ικανοτήτων προσφέρει την δυνατότητα σε όσους αθλητές ή ομάδες επιθυμούν κατά την διάρκεια του τουρνουά να λάβουν μέρος σε αθλητικές μετρήσεις και εργομετρικά τεστ.

Σε κάθε μέτρηση και τέστ θα παρουσιάζεται η επίδοση του αθλητή αλλά και η αξιολόγηση της επίδοσης βάσει μετρήσεων και νορμών αξιολόγησης. Πληροφορίες /

Πληροφορίες /κόστος συμμετοχής : Υπεύθυνος Γιάννης Δημητρίου (6947821071)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Sport Team

Τηλ. 210 9946964 / 2130056624

Φαξ. 2130056625

e-mail : teamsporteam@gmail.com

www.sportteam.gr

Agenda Sport Action

Τηλ. 210 9736710 / 210 9736713

Φαξ. 210 9769677

e-mail : info@agendasportaction.com

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας του football-academies.gr και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε  like στη σελίδα Football-Academies

Σχόλια