ΑΕ Λάρισα: Διεθνές ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ακαδημιών – Larissa cup 18-22 Jun 2014

Το σωματείο της ΑΕ Λάρισας, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς της πόλης της Λάρισας, διοργανώνει το καλοκαίρι του 2014 ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή ποδοσφαιρικά Τουρνουά Ακαδημιών. Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου.

Στο Τουρνουά έχουν προσκληθεί να λάβουν μέρος αρκετές ομάδες του εξωτερικού και θα προσκληθούν και αρκετές ομάδες από την Ελλάδα με τις οποίες η ΑΕΛ έχει δώσει ιστορικά παιχνίδια.

Οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας από τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή. (Εδώ μπορείτε να βρείτε τη φόρμα εγγραφής και εδώ περισσότερες πληροφορίες)

Η διοίκηση της ΑΕΛ 1964 προσκαλεί τα μέλη του Σωματείου και φίλους της ομάδας, να ενισχύσουν με την παρουσία, το χρόνο και την εθελοντική εργασία τους, την διοργάνωση.

Όλα τα μέλη της οικογένειας της ΑΕΛ μπορούν και θέλουμε να έρθουν κοντά μας για να μας πλαισιώσουν στις επιτροπές της διοργάνωσης.

Στόχος των επιτροπών είναι να εξασφαλίζουν καθημερινά για όλους τους προπονητές και τους αθλητές, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την δήλωσή τους ηλεκτρονικά εδώ (http://e-ael.gr/forma-eggrafis-ethelonton) ή να προσέρχονται στα γραφεία μας στη Θύρα-3 του Σταδίου Αλκαζάρ, καθημερινά 17:00-19:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις στα παρακάτω τηλέφωνα:

Χολέβας Δημήτριος   6947 087737

Σοφός Γρηγόριος     6972 873671

Λιντέρης Νικόλαος   6944 450022

Σχόλια