Παράδειγμα προς αποφυγή για τους νέους

Τι γίνεται όταν ένας νεαρός παίκτης ακούει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA τον μανάτζερ του; 9/10 περιπτώσεις απέδειξαν ότι αν ο μάνατζέρ σου δεν είναι ο Ραϊόλα ή ο Μέντες τότε η καριέρα του εν λόγω παίκτη θα πάρει την κατιούσα.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον ταλαντούχο, αλλά λιγόμυαλο, Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος επέλεξε αντί να αποδεχθεί την λογική πρόταση του Παναθηναϊκού για ένα τριετές συμβόλαιο και τον ρόλο του μπακ απ του Μάρκους Μπεργκ, να ακούσει τον Λάμπρο Χούτο ο οποίος του έταξε λαγούς και πετραχήλια στην Ιταλία.

Το αποτέλεσμα; Ρόμα, Ίντερ, Λάτσιο και άλλες ομάδες ενδιαφέρθηκαν αλλά εν τέλη δεν μπήκαν στο ρίσκο να υπογράψουν κάποιον ποδοσφαιριστή που είχε μόλις δύο καλές σεζόν με τους U20. Έτσι ο νεαρός επιθετικός πέρασε το καλοκαίρι χωρίς να ξέρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χάνοντας 3 μήνες σε ταξίδια και άκαρπες επαφές.

Το μόνο που κατάφερε ήταν να αποκτήσει 2-3 παραπάνω fans στη σελίδα του στο Facebook με τα freestyle κολπάκια που ανέβαζε σε συχνή βάση. Πλέον, ο Λάμπρου (όπως όλα δείχνουν) θα αγωνίζεται στον Ηρακλή που κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει, χωρίς να ξέρει πότε (και αν) θα πάρει το συμβόλαιο του ή ο Παναθηναϊκός τις περίπου 500.000 ευρώ των τροφείων.

Ο συγκεκριμένος αθλητής θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή για τους υπόλοιπους αθλητές που εντυπωσιάζονται από τα λόγια των managers. Ούτως ή άλλως νωπή είναι η μνήμη μας από το καλοκαίρι του 2013 όταν ο Τάσος Λαγός απέρριπτε προτάσεις από ΠΑΟΚ και Βέλγιο για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, άσχετα που οι «πράσινοι» έδιναν τα λιγότερα χρήματα, λόγω του ότι υπήρχε η προοπτική εξέλιξής του.

Πηγή: newspao.gr

Σχόλια