Άργησε αλλά, υπογράφει στη Ρόμα ο Λάζαρος Λάμπρου

Κάτοικος Ρώμης θα είναι, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κ20 του Παναθηναϊκού, Λάζαρος Λάμπρου, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην «αιώνια πόλη».

Η απόφαση του Λάζαρου Λάμπρου να ακούσει τον μάνατζέρ του Λάμπρο Χούτο και να μην συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό παραλίγο να του στοιχίσει. Μια εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών και ο νεαρός άσος δεν έχει υπογράψει ακόμα πουθενά.

Δημοσιεύματα ωστόσο αναφέρουν πως βρίσκεται στη Ρώμη και ετοιμάζεται σε λίγες μέρες (ή ώρες), να συμφωνήσει με τη Ρόμα και να είναι συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά.

Ο Λάμπρου έφυγε από τον Παναθηναϊκό, αρνούμενος τις προτάσεις των «πρασίνων», για ανανέωση του συμβολαίου του. Για τον 97άρη ποδοσφαιριστή από τις ακαδημίες που δεν φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας περισσότερες από… δύο φορές (οι συμμετοχές του στο Κύπελλο) ήταν υπέρβαση η αποχώρηση. Παρ’ ότι όλοι μιλούσαν για ένα μεγάλο ταλέντο…

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, βρίσκεται στη Ρώμη από το περασμένο Σάββατο μαζί με τον μάνατζέρ του, Λάμπρο Χούτο που κάνει τις διαπραγματεύσεις για την ενδεχόμενη μεταγραφή του 19χρονου με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, μιας και έχει εξαιρετικές επαφές με τους Ρωμαίους καθώς αγωνιζόταν παλιότερα σε αυτούς.

Μάλιστα, φαίνεται πως κερδισμένος θα βγει και ο Παναθηναϊκός, που θα λάβει τροφεία από τη μεταγραφή του παίκτη, που θα φτάνουν κοντά στις 500.000 ευρώ.

Δεν είναι δεδομένο πάντως, το αν ο νεαρός θα παραμείνεις τη Ρόμα, εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία ή αν θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα για να πάρει παιχνίδια με το συγκεκριμένο ερώτημα να ξεκαθαρίζει εντός των επόμενων ημερών.

Σχόλια