«Λαμπερή» η παρουσίαση του νέου ΟΦΗ

Το βράδυ της Τετάρτης, ο ΟΦΗ παρουσίασε την ομάδα της επόμενης σεζόν μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο ΒΑΚ. Την ίδια στιγμή, έγινε από τους Κρητικούς και η παρουσίαση της φανέλας και των χορηγών της νέας περιόδου. 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Αλετράς, τόνισε στην εκδήλωση πως: «Τα παιδιά έχουν δώσει το πάντα από την αρχή της χρονιάς. Έχουν έρθει παίκτες που ξέρουν που έχουν έρθει. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να πάει μπροστά η ομάδα. Όλοι νιώθουμε πως κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, δεν νιώθουμε ήρωες, αλλά τα έχουμε καλά με τη συνείδησή μας. 

Ευχόμαστε όλη αυτή η προσπάθεια να οδηγήσει τον ΟΦΗ σε έναν δρόμο που να εξυγιανθεί, γιατί πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη οντότητα και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για αυτήν την ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα, με την βοήθεια όλων θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα».

Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος υπογράμμισε πως: «Είναι μια πιο δύσκολη χρονιά, θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα. Πάντα με σκεπτικό να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Εύχομαι υγεία και να έχουμε νίκες.

Είμαστε η πιο ελληνική ομάδα του πρωταθλήματος. Πιστεύω στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, όμως πιο πολύ πιστεύω στα παιδιά που στήριξαν πέρυσι την ομάδα».

Ο Χρήστος Αραβίδης τόνισε πως: «Έρχομαι για να βοηθήσω τον εαυτό μου, αλλά και την ομάδα. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΟΦΗ και θα κάνουμε τα πάντα για αυτόν. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου γιατί δεν ήθελα να αγωνιστώ, ήρθα για να βοηθήσω. Ο κόσμος έπαιξε σημαντικό ρόλο στη συμφωνία και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ.

Μέσα από πολύ δουλειά, η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και υπάρχει ένας προπονητής που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Χρωστάω πολλά στον εαυτό μου και έχω πολλά να αποδείξω. Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες. Έχουμε εμπειρία και πολύ ταλέντο και τα φόντα να πετύχει κάτι σημαντικό».

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας σημείωσε πως: «Ήξερα ότι με θέλουν πραγματικά, ελπίζω να βοηθήσουμε τα μέγιστα. Ξέρω που ήρθα. Κάθε μέρα δουλεύουμε αρκετά στο γήπεδο και πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά. Θα είμαστε πιο έτοιμοι, όταν ανεβαίνει μια ομάδα πρώτος στόχος είναι η καθιέρωση, όμως κάθε παίκτης έχει όνειρα και στόχους και θα τους βγάλουμε μέσα στο γήπεδο».

Ο Τάσος Παπάζογλου είπε πως: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ. Γίνεται καλή δουλειά, ευχαριστώ την ομάδα και τον προπονητή που με έφεραν εδώ. Σίγουρα μπορεί να κάνει καλή πορεία η ομάδα, υπάρχει καλό υλικό. Πιστεύω ότι και με λίγη τύχη θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα, δουλεύουμε σκληρά».

Οι Νάστος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Ποτουρίδης και Κοιλιάρας θα είναι οι αρχηγοί της ομάδας τη φετινή χρονιά, όπως τους επέλεξαν οι συμπαίκτες τους.

Σχόλια