Λάμπρου: «Άν είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα»

Ο Λάζαρος Λάμπρου σχολίασε στη NOVA πως οι «κυανέρυθροι» είναι σε θέση να πάρουν κάτι από το ματς της Λεωφόρου. 

Ο ακραίος του Πανιωνίου μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, αλλά και την από εδώ και πέρα πορεία του Πανιωνίου στο Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δύσκολη κλήρωση που θα έχει στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας: “Είτε με εύκολη ομάδα, είτε με δύσκολη ομάδα θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Φυσικά μέχρι τώρα όλες οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι δυνατές ομάδες. Καμία κατά τη γνώμη μου δεν ξεχωρίζει πολύ. Πιστεύω στην ομάδα μας και πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά στο Κύπελλο”.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:”Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα αντεπεξήλθε πολύ καλά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο ευελπιστώ να γίνει και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η ψυχολογία είναι καλή, οπότε νομίζω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι”.

Για το πως ένιωσε να βλέπει τις δύο ομάδες του να αγωνίζονται: “Ήταν ωραίο συναίσθημα. Ανήκω στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι για τον Πανιώνιο. Ανάμεικτα συναισθήματα. Τώρα όμως είμαι στον Πανιώνιο και θέλω να πηγαίνει καλά η ομάδα μου”.

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναθηναϊκό: “Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Παρόλα τα προβλήματα που έχει δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχει καλούς παίκτες στο δυναμικό της. Το έχει δείξει και στα ντέρμπι που έχει δώσει ως τώρα. Νομίζω πως δεν έχει σταθερότητα και εκεί θα χτυπήσουμε και εμείς. Έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε κάτι καλό από το παιχνίδι”.

Για το τι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή: “Αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας και κάνουμε αυτά που μας ζητήσει ο προπονητής τότε θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”

πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια