Οι προπονητές της Γιουβέντους συμφωνούν: «Μεγάλο μέλλον ο Δώνης» (VIDEOS)

Δύο προπονητές της Γιουβέντους μιλούν για τον 17χρονο Τάσο Δώνη, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με τις μικρές ομάδες της «κυρίας» και συμφωνούν ότι ο νεαρός πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, έχει… λαμπρό μέλλον μπροστά του!

Ο προπονητής της Allievi Nazionali, ο Ιβάνο Ντελά Μόρτε, που είχε τον Δώνη τη μισή από την περσινή σεζόν και ο Αντρέα Ζανκέτα, προπονητής της Πριμαβέρα που έχει τον Δώνη από την αρχή της φετινής χρονιάς, εκφράζουν την πίστη τους στον 17χρονο άσο των «μπιανκονέρι» και θεωρούν ότι ο μικρός μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά!

«Η λέξη που περιγράφει καλύτερα τον Δώνη είναι το ταλέντο. Μιλάμε για ένα πραγματικό φυσικό ταλέντο, έναν παίκτη σπουδαίο ταλέντου, ικανού να κρίνει αγώνες με το παιχνίδι του. Δεδομένης της ηλικίας του, έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του», ήταν τα λόγια του Ιβάνο Ντελα Μόρτε.

«Ο Δώνης έχει τα τεχνικά μέσα. Έχει όλες τις δυνατότητες να εξελιχθεί και να γίνει ένας σημαντικός παίκτης, ακόμη και αν γνωρίζει ότι πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, ειδικά για να βελτιώσει την κατανόηση και την ομαδική δουλειά με τους συμπαίκτες του», ήταν τα λόγια του Αντρέα Ζανκέτα.

Δείτε βίντεο με την παρουσία του Τάσου Δώνη στη Γιουβέντους:

{youtube width=”615″ height=”400″}NSeDFDLXn1o{/youtube}

{youtube width=”615″ height=”400″}7siO4lF284c{/youtube}

{youtube width=”615″ height=”400″}su-6IcMQeak{/youtube}

Πηγή:onsports.gr

Σχόλια