«Υπάρχει ταλέντο στην Κρήτη» (PHOTOS/VIDEO)

Για 10η συνεχή χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Εugenios Gerards Soccer Camp, το οποίο μετά από τρία χρόνια επέστρεψε στην Κρήτη.

Μανώλης Παπαδάκης και Χρήστος Λάμπρου μιλούν για την επιτυχία που είχε το Εugenios Gerards Soccer Camp στην Κρήτη.

 

Μετά το Χαλάνδρι, το Camp που έγινε θεσμός με την υπογραφή του Ολλανδού πρώην τεχνικού, φιλοξενήθηκε στην Κρήτη και το Παγκρήτιο Στάδιο 1-5 Ιουλίου.

 

 

Ο γιος του πρώην τεχνικού του ΟΦΗ, Μανώλης Παπαδάκης, μίλησε για την επιστροφή του Εugenios Gerards Soccer Camp στην Κρήτη και τα ταλαντούχα παιδιά που συνάντησε εκεί:

 

«Πήγε αρκετά καλά, συμμετείχαν 130 παιδιά στην Κρήτη. Υπήρξε συγκίνηση γιατί το Camp επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στην Κρήτη. Συμμετείχαν οι κύριοι Ταράσης, Σάμιος, Ρότσα και προπονητές από την Κρήτη.

 

 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ατομικής τεχνικής, προπόνηση γκολκίπερ με το τιμ του προπονητή τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, Βαγγέλη Λάππα».

 

Ο κ. Παπαδάκης, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Ο κύριος Γκέραρντ ήταν ενθουσιασμένος με το όλο σκηνικό, το πρόγραμμα και την πολύ καλή οργάνωση. Οι προπονήσεις ήταν υψηλού επιπέδου και τα παιδιά είδαν διαφορετικά πράγματα. Είδαμε τον δικό τους τρόπο σκέψης και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από το ταλέντο που υπάρχει στην Κρήτη. Υπήρχαν παιδιά σε πολύ καλό επίπεδο που χρειάζονται σωστή εκπαίδευση. Του χρόνου και πάλι στην Κρήτη κι ελπίζουμε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη».

 

 

Λάμπρου: «Πολύ καλό το επίπεδο των παιδιών»

 

Ταυτόχρονα με το Εugenios Gerards Soccer Camp, πραγματοποιήθηκε και το Goalkeepers Camp με τον Βαγγέλη τον Λάππα.

 

 

Ο Χρήστος Λάμπρου, προπονητής τερματοφυλάκων στο Αιγάλεω και μέλος στο τιμ του κ. Λάππα, μας μίλησε για τους νεαρούς γκολκίπερ που συνάντησε στο Παγκρήτιο:

 

«Το δικό μας κομμάτι ποιοτικά ήταν πολύ καλό, είχε καινούργια θέματα τεχνικής που ήταν νέα για μας στο τιμ του κ. Λάππα. Για μας ο σκοπός ήταν να δείξουμε στα παιδιά νέες μεθόδους στο κομμάτι του τερματοφύλακα».

 

 

Ο νέος, αλλά πολλά υποσχόμενος στον χώρο, κ. Λάμπρου φάνηκε εντυπωσιασμένος από το ταλέντο που υπήρχε στο νησί:  «Ήταν όλα τα παιδιά σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο, ελπίζουμε ότι με τη δουλειά που έγινε αυτές τις πέντε ημέρες, ότι καταφέραμε να δώσουμε ένα κίνητρο, ώστε να βελτιωθούν κι άλλο», κι ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας:

 

 

«Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς που βρέθηκαν σε αυτό το τόσο καλά οργανωμένο Camp. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Παπαδάκη, τον κ. Λάππα και κυρίως τον κ. Γκέραρντ που μας έδωσε την ευκαιρία να είμαστε μέρος αυτού του κομματιού. Ελπίζω για πολλά χρόνια ακόμα να συνεχίζεται η διοργάνωση του Εugenios Gerards Soccer Camp και να δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά και σε μας τους νέους προπονητές να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας».

 

{youtube width=”615″ height=”400″}uDu5n1XDd1Q{/youtube}

 

Πηγή:SportDay.gr Video:ΚΡΗΤΗ TV

Σχόλια