Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ» (Photos)

Δελτίο τύπου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου  2012 στη Δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης,  από τις εκδόσεις Sportbook του κ. Τσιπτσέ, η  παρουσίαση του βιβλίου – eBook  «ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ» του Θόδωρου Ελευθεριάδη (προπονητή της εθνικής ομάδος U-15) και των συνεργατών του Ηλία Αμπατζίδη (γυμναστή της Π.Α.Ε ΗΡΑΚΛΗΣ) και Γιώργου Σοϊλεμέζογλου (εκπαιδευτικός).

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας  Διονύσης Ψωμιάδης ενώ παρευρέθησαν μεταξύ άλλων οι κ.κ : Γιουρούκαλης Παναγιώτης γεν. γραμματέας της ΕΠΣΜ, ο κ. Μπαμπεκίρ Χασάν αντιπρόεδρος ΕΠΣΜ, o κ. Χατζηλαζαρίδης Παναγιώτης (Ε.Π.Σ.Μ), ο  ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Κατσικάς, ο ποδοσφαιριστής της  Everton Απόστολος Βέλλιος (μέσω σύνδεσης SKYPE), ο κ. Ταπανίδης Θεόδουλος Διευθυντής της  Δευτεροβάθμιας Χαλκιδικής, η Διευθύντρια στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ του  Α.Π.Θ κα. Άννα Φαχαντίδου, ο κ. Μεταξάς Θωμάς PhD Λέκτορας Εργομετρίας Τ.Ε.Φ.Α.Α. – Α.Π.Θ και προπονητής Ε.Π.Σ.Μ ,   ο προπονητής της ΕΠΣΜ κ. Παπαναγιώτου Χάρης, ο κ. Κωνσταντινίδης  Απόστολος (προπονητής ΕΠΣ Κοζάνης), ο κ. Στοϊλας Πέτρος (προπονητής ΕΠΣ Σερρών), ο Διδάκτωρ Εργοφυσιολογίας-Aθλ. Διατροφής  Ζιώγας Γιώργος,  οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές   κύριοι Κώστας  Μαλιούφας, Σάκης Αναστασιάδης, Κώστας Βέλλιος και Κώστας Οικονομίδης, ο περιφερειακός προπονητής – συντονιστής της 2ης Περιφέρειας κ.  Πέτρος Πασσαλής, ο Τεχνικός υπεύθυνος υποδομών του ΗΡΑΚΛΗ  Έμπεν Χάγκαν και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του ΗΡΑΚΛΗ, ο Υπεύθυνος Λειτουργίας Ακαδημίας του ΠΑΟΚ UNDER 6 – UNDER 16 κ. Μήττας Βασίλης και οι προπονητές του ΠΑΟΚ κ. Θεοδωρίδης Αλέκος (Κ17) και κ. Αβραμίδης Γιάννης (γεν.1999),  ο κ. Τάσος Θέος προπονητής  ΑΡΗ (Κ17),  ο συνεργάτης του Γιώργου Δώνη κ. Μάκης Αγγελίνας,   ο Scouter και ο  γυμναστής του ΠΑΟΚ κύριοι  Λεμονάκης Αντώνης και  Καβαλιεράτος  Γρηγόρης, οι προπονητές  κ. Γιώργος Χατζάρας και Γιώργος Στράντζαλης (Ηρακλή), Ο Δ/ντης των ΙΕΚ ΑΚΜΗ κ. Καπελιώτης Σταύρος και πολλοί προπονητές ερασιτεχνικών συλλόγων και ακαδημιών της Θεσσαλονίκης.

Οι ομιλητές, κ. Γιώργος Γεωργιάδης (τεχνικός διευθυντής ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Γρηγόρης Καραβέλης, (προπονητής τερματοφυλάκων Εθνικής Ελπίδων – διδάσκων Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης),  Σάββας Κωφίδης (προπονητής)  και Μπάμπης Μιχαηλίδης (Επίκουρος Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης ),  αναφέρθηκαν στο βιβλίο του κ. Ελευθεριάδη και του συνεργάτη του Αμπατζίδη Ηλία τονίζοντας ο καθένας από την πλευρά του και με τεκμηριωμένο λόγο την άποψή τους για την ορθότητα των θέσεων των συγγραφέων, τις καινοτόμες προτάσεις τους αλλά και καταθέτοντας τις  ενστάσεις τους σε κάποια θέματα. Τέλος χαιρέτησαν την προσπάθεια για την δομή και την μοντέρνα αισθητική  του βιβλίου καθώς και για την εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας που προσφέρει εύκολες χρήσεις σε όλους τους προπονητές των ερασιτεχνικών συλλόγων και των ακαδημιών.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκτός των εκλεκτών εισηγητών και ο κ. Ψωμιάδης Διονύσης, ο Γιώργος Κατσικάς και ο Απόστολος Βέλλιος.

Φωτορεπορτάζ

Σχόλια