Κωνσταντινίδης: «Για όλους τους Έλληνες»

Να κάνουν χαρούμενους όλους τους Έλληνες είναι ο στόχος των παικτών της Εθνικής Νέων, όπως είπε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6: 

-εάν υπάρχει άγχος:

«Δεν έχουμε άγχος. Είμαστε πρωτάρηδες και ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Το Μεξικό είναι από τις καλύτερες ομάδες. Είχαμε δει βίντεο τον αντίπαλο και καταφέραμε να ανταποκριθούμε στον αγωνιστικό χώρο. Με μια νίκη είμαστε σίγουρα στην επόμενη φάση. Αυτός είναι ο στόχος μας και παραμένουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Τα περισσότερα παιδιά έχουν παραστάσεις από τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι ό,τι καλύτερο γιατί εδώ στην Τουρκία δεν σου φαίνονται τόσο δύσκολα τα πράγματα».

-για τους Τούρκους:

«Είναι πολύ φιλόξενοι. Οι Τούρκοι έχουν δώσει μεγάλο βάρος στο τουρνουά. Μας έχουν βοηθήσει να προσαρμοστούμε εδώ». 

-για την στάση της Εθνικής ομάδας ανδρών:

Μια ημέρα πριν το παιχνίδι με το Μεξικό μας ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Προσπαθούμε να παίξουμε για όλους όσους μας βλέπουν και μας πιστεύουν. Προσπαθούμε να δώσουμε χαρά στους συμπατριώτες μας. Από την αρχή είχαμε ένα πλάνο στο μυαλό μας. Δεχθήκαμε ένα πολύ ωραίο γκολ από στημένη φάση. Σε όλο το παιχνίδι, ουσιαστικά, δείξαμε ότι θέλουμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς και στο τέλος ήρθε το γκολ που μας έδωσε τη νίκη». 

-Για το παιχνίδι με το Μάλι:

«Είναι μια ομάδα με τρομερές φυσικές δυνατότητες. Δεν έχουμε κάνει ακόμη την ανάλυση του αντιπάλου. Θα ενημερωθούμε από το προπονητικό τιμ και θα μάθουμε πολλά περισσότερα για το Μάλι».

 

Σχόλια