Τσάνας: «Συγχαρητήρια, να μείνουμε προσγειωμένοι»

Πολλά «μπράβο» μοίρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας, ζητώντας ωστόσο παράλληλα να παραμείνουν προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο τους οι διεθνείς.

«Πρόκειται για μια σημαντική νίκη. Ωστόσο, δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα βήμα για την ομάδα μας.

Απλώς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κάναμε αυτό που επιθυμούσαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο εξαιρετικά ισχυρό και από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι. Να δουλέψουμε με συνέπεια και τον ίδιο ζήλο που έχουμε δείξει μέχρι τώρα, γιατί και ο επόμενος αντίπαλος είναι ιδιαίτερα ισχυρός.

Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνισή τους και τον τρόπο που αγωνίστηκαν προσηλωμένοι στο πλάνο και τους ρόλους τους.

Σε αυτές τις ηλικίες και ιδίως για εμάς που είμαστε πρωτάρηδες σε τέτοιες διοργανώσεις δεν είναι εύκολο να επιδείξουν οι παίκτες τέτοια ηρεμία, ψυχραιμία, ωριμότητα και συνέπεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τα παιδιά μας τα κατάφεραν και τους αξίζουν πολλά μπράβο.

Όπως προανέφερα έγινε ένα βήμα και τώρα απομένουν άλλα δύο για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων».

Σχόλια