Μανώλης Σιώπης: «Αφιερώνω αυτό το πρωτάθλημα στον κόσμο»

Το όνομα του Μανώλη Σιώπη είναι ένα απ’ αυτά των παικτών των Νέων του Ολυμπιακού που έχουν συζητηθεί αρκετά φέτος με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο αμυντικός μέσος των «ερυθρόλευκων» και εκ των αρχηγών της ομάδας Νέων, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τόνισε:

«Είμαστε χαρούμενοι όλοι για αυτή την καταπληκτική χρονιά και εύχομαι όλοι μας να βρούμε τον δρόμο μας από εδώ και πέρα. Αυτή η ομάδα έχει αρκετά καλούς παίκτες και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους μας.

Είμαι πολύ χαρούμενος και αυτό που κάνουμε τώρα είναι να κοιτάμε μπροστά και πιστεύω ότι πολλά από τα παιδιά που είναι στην ομάδα μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Αφιερώνω αυτό το πρωτάθλημα στον κόσμο».

Όσο αφορά το αν πρέπει να παίξει στην πρώτη ομάδα, σχολίασε:

«Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι ένας απ’ αυτούς που θα παίξουν στην πρώτη ομάδα, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι αν μου δοθεί η ευκαιρία θα τα δώσω όλα για τον Ολυμπιακό. Η πρώτη ομάδα είναι αυτή που θα κρίνει ποιος ποδοσφαιριστής θα παίξει, αλλά το σίγουρο είναι ότι η ομάδα των Νέων έχει αρκετό ταλέντο».

Σχόλια