«Τεράστια επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Εθνική Νέων για την πορεία της μέχρι τον τελικό του EURO U-19 τονίζοντας ότι είναι τεράστια επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, με αφορμή τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19, προέβη στην παρακάτω δήλωση τονίζοντας ότι είναι τεράστια επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μοιράζοντας συγχαρητήρια στους διεθνείς μας, στον Κώστα Τσάνα και στους συνεργάτες του.

«Η συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας Νέων U-19 στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αποτελεί τεράστια επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Οι νεαροί Έλληνες διεθνείς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στον αποψινό τελικό κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, όπως είναι η Εθνική ομάδα της Ισπανίας. Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους διεθνείς μας και τους προπονητές τους, για την πραγματικά εξαιρετική τους πορεία σε αυτή τη διοργάνωση και να ευχηθώ ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Σχόλια