Κοπιτσής : «Υπάρχουν κι άλλοι Κλωναρίδηδες τους οποίους θα τους δείτε σιγά-σιγά να παίρνουν τις ευκαιρίες τους»

Ο προπονητής της ομάδας Κ17 της ΑΕΚ, Χάρης Κοπιτσής, μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ» και στον δημοσιογράφο Νίκο Κιτσιγιάνη και εξήρε τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία της «Ένωσης», είπε για τα νέα ταλέντα που θα δούμε σύντομα στην πρώτη ομάδα, αλλά και αποθέωσε τον Θωμά Μαύρο για την προσπάθεια που κάνει και εξέφρασε τη σιγουριά του πως το εγχείρημά του θα στεφθεί με επιτυχία.

Ο Κοπιτσής τόνισε πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στα τμήματα της ακαδημίας της ΑΕΚ έχουν πολλές δυνατότητες και πως αν συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο ζήλο, σύντομα θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και σταδιακά θα τους δούμε στην πρώτη ομάδα.

Για την ακαδημία της ΑΕΚ δήλωσε:

«Γίνεται εξαιρετική δουλειά στις Ακαδημίες και θα φανεί αυτό σύντομα. Υπάρχουν παίκτες με πολύ ταλέντο οι οποίοι αν συνεχίσουν να δουλεύουν, είναι δεδομένο πως θα τους δούμε στην πρώτη ομάδα. Και όχι λόγω των συνθηκών που επικρατούν τώρα, αλλά επειδή το αξίζουν.

Υπάρχουν κι άλλοι Κλωναρίδηδες τους οποίους θα τους δείτε σιγά-σιγά να παίρνουν τις ευκαιρίες τους.

Κίνητρο για τους νεαρούς παίκτες αποτελεί το γεγονός πως φοράνε τη φανέλα της ΑΕΚ. Αυτό και μόνο αρκεί. Το ότι βρίσκονται σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο πρέπει να τους κάνει να δίνουν και την ψυχή τους, τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες».

Για την κίνηση του Θωμά Μαύρου, είπε:

«Η παρουσία και μόνο του Θωμά Μαύρου δίνει όραμα. Η αγάπη που έχει για την ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη και πραγματικά είναι διατεθειμένος να δώσει και την ψυχή του για την ΑΕΚ.

Είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί και με τον κόσμο στο πλευρό μας όχι μόνο θα ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο, αλλά θα ξανακάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη, όπως της αξίζει. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θωμά και ξέρω πως ότι κάνει το κάνει για να σώσει την ΑΕΚ.

Εγώ είμαι δίπλα του όπως πρέπει να είμαστε και όλοι μας. Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ άνθρωποι που έχουμε φορέσει αυτή τη φανέλα και γνωρίζουμε τη νοοτροπία αυτής της ομάδας. Είναι αλλιώς να είσαι ΑΕΚ και όσοι είμαστε τώρα στον σύλλογο το γνωρίζουμε αυτό».

Σχόλια