Μπατίστα : «Κάποιος μέσα από την ΑΕΚ προωθούσε παίκτες στον Παναθηναϊκό!»

Τι είπε για τη δουλειά που έχει κάνει στη Β’ ομάδα και κάποιους ανθρώπους εντός “κιτρινόμαυρου” στρατοπέδου που λειτουργούν σαν νάρκες για την Ένωση προωθώντας παίκτες στον Παναθηναϊκό!!!

Ο Ντανιέλ Μπατίστα φέρεται να είναι μια από τις επιλογές της διοίκησης προκειμένου να αναλάβει τον πάγκο της ΑΕΚ. Ωστόσο, ο βετεράνος γκολτζής με αποκλειστικές δηλώσεις του στο aek-live.gr και τον Θοδωρή Γιαννίτση, υποστήριξε ότι δεν έχει δεχθεί κρούση από τους ιθύνοντες της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, τονίζοντας παράλληλα ότι θα ήταν θετικός στην πιθανότητα να αναλάβει τα ηνία της ομάδας!

Ο Μπατίστα μίλησε με πικρία για την κριτική που έχει δεχτεί για τη Β’ ομάδα, για την οποία νιώθει περήφανος ενώ προέβη σε μία αποκάλυψη: «κάποιος εντός ΑΕΚ προωθούσε παίκτες στον Παναθηναϊκό!»

Συνέντευξη στον Θοδωρή Γιαννίτση

Ντανιέλ, το Σάββατο διέρρευσε σενάριο ότι μπορεί να αναλάβεις ως προπονητής της πρώτης ομάδας. Έχει γίνει καμία κουβέντα με τη διοίκηση;

«Όχι, δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση γι’ αυτό που αναφέρετε».

Πως θα σου φαινόταν αυτό το ενδεχόμενο;

«Νοιώθω ικανός και μπορώ να τα καταφέρω! Το έχω αποδείξει άλλωστε με τις ομάδες που έχω αναλάβει. Όλες μου οι ομάδες αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο».

Ποιος είναι ο τομέας στον οποίο δίνεις μεγάλη βαρύτητα;

«Δουλεύω πολύ την φυσική κατάσταση. Ακόμα και τα συγγενικά πρόσωπα των παιχτών λένε ότι πρώτη φορά τους βλέπουν να γυμνάζονται. Όποιος έχει δει την Β’ ομάδα μπορεί να το καταλάβει αυτό. Με κατηγορούν για τα αποτελέσματα, αλλά οι ηλικίες που έχω στα χέρια μου είναι 95-96 και κάτω(χρονιά γέννησης), ενώ οι άλλες ομάδες έπαιζαν με μεγαλύτερους. Συνεπώς και μόνο ότι η ομάδα είχε μικρότερο μέσο όρο ηλικίας απ’ τις άλλες και απέδιδε είναι επιτυχία για μας».

Στα λόγια σου, αφουγκραζόμαστε μία πικρία. Έχει δεχτεί κριτική για τα αποτελέσματα που προανέφερες;

«Στην Ελλάδα δεν θέλουν να βλέπουν την αλήθεια! Κοιτάνε μόνο το σκορ. Πως το λέει ο λαός; Βλέπουν το δένδρο και χάνουν το δάσος. Δεν πρόκειται να ακούσεις καλή κουβέντα, δεν ξεχωρίζουν την σωστή δουλειά».

Απ’ την ΑΕΚ τα μεγάλα στελέχη έχουν δει τη Β’ ομάδα;

«Μία φορά έχει παρακολουθήσει την ομάδα ο Δημητρέλος μαζί με τον Κασνακίδη. Τους άρεσε τόσο πολύ η ομάδα σε σημείο να φτάσουν να πουν μεταξύ σοβαρού και αστείου “να ερχόμαστε εδώ γιατί εδώ βλέπουμε καλύτερη μπάλα από την πρώτη ομάδα”».

Οι Ακαδημίες έχουν παίκτες ικανούς να στελεχώσουν την Α’ ομάδα, καθώς απ’ του χρόνου θα κληθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους;

«Είμαι περήφανος για την ομάδα που προπονώ. Οπότε δεν θα μπορούσα να τρέφω τα ίδια συναισθήματα για τους παίκτες με τους οποίους συνεργάζομαι. Ναι, υπάρχουν τέτοιοι παίκτες που μπορούν. Αλλά κάποιοι δεν τους προόριζαν για την ΑΕΚ… Υπήρχε κάποιος τον οποίο δεν θέλω να κατονομάσω που έπαιρνε παίκτες και τους προωθούσε στον Παναθηναϊκός. Είχα ενημερώσει τότε τον Στέλιο Μανωλά αλλά δεν με άκουγε! Στον κόσμο δεν τα λένε αυτά! Υπάρχουν λαμόγια μέσα στην ΠΑΕ που δεν παλεύουν για την ΑΕΚ. Πρέπει ο κόσμος να τα μάθει και να τους διώξει».

Ντανιέλ, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να αναλάβεις τη δεδομένη στιγμή. Έχεις τα ψυχολογικά αποθέματα να αντέξεις τέτοιο βάρος;

«Αν μου γίνει πρόταση είμαι έτοιμος να αναλάβω και να κάνω σωστή δουλειά. Αγαπώ την ΑΕΚ και γι’ αυτό δηλώνω έτοιμος»

Πηγή:sport.gr

Σχόλια