ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: «Μεγαλύτερη Λεωφόρος και ακαδημίες-στολίδι»

Μία πλήρως ανακαινισμένη και μεγαλύτερη Λεωφόρος, καλύτερες εγκαταστάσεις στο Κορωπί και ακαδημίες στολίδι είναι οι στόχοι του Γιάννη Αλαφούζου όσο θα βρίσκεται στην προεδρία του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στην εκπομπή της «Nova», «Μία πόλη, μία ομάδα» και κατέδειξε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο το πλάνο που ΄χει για τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος στην εκπομπή της «Nova», «Μία πόλη, μία ομάδα, η ομάδα μου»:

Για την νέα προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό:

“Η νέα ομάδα που πάμε να φτιάξουμε, στηρίζεται σε δύο πυλώνες. Ο ένας είναι το καινούργιο ιδιοκτησιακό καθεστώς, όπου ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά είναι μια εταιρεία λαϊκής βάσης και το κάθε μέλος αυτής της εταιρείας – ασχέτως οικονομικής συνεισφοράς- έχει μια ψήφο και εκλέγει κάθε τρία χρόνια διοίκηση. Και ο άλλος είναι οι νέοι παίκτες μας, η Ακαδημία μας, πάνω στην οποία στηριζόμαστε για το ποδοσφαιρικό κομμάτι”.

Για τους μελλοντικούς στόχους των «πράσινων» για το γήπεδο και το κομμάτι των Ακαδημιών:

“Θέλουμε τα επόμενα ένα- δύο χρόνια να ανακαινίσουμε και να μεγαλώσουμε τη Λεωφόρο, κάτι το οποίο είναι σε φάση υλοποίησης και θέλουμε να αναπτύξουμε τις Ακαδημίες μας στο Κορωπί και τα γήπεδα να είναι τριπλάσια απ’ ότι ήταν στην Παιανία, ώστε να μπορούμε να έχουμε ακόμα περισσότερα παιδιά, τα οποία θα είναι οι αυριανοί ποδοσφαιριστές μας, τα αυριανά μας ταλέντα”.

Σχόλια