Ζιβάνοβιτς: «Περιμένω την ευκαιρία μου»

Ο Νικόλα Ζιβάνοβιτς μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα της Σερβίας για την παρουσία του στην ΑΕΚ και δήλωσε αισιόδοξος ότι στο άμεσο μέλλον θα πάρει την ευκαιρία του από τον Τραϊανό Δέλλα. Επίσης, ο νεαρός άσος αναφέρθηκε και στην πρόσκλησή του από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας να συμμετάσχει σε μια καμπάνια υπό τον τίτλο: «Παίζω για τη Σερβία».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζιβάνοβιτς στο «mozzartsport.com»:

«Έχω παίξει για δυο χρόνια στην ομάδα Κ17 της ΑΕΚ και τώρα προπονούμαι με την πρώτη ομάδα και τον κύριο Δέλλα. Δουλεύω και περιμένω να πάρω την ευκαιρία μου. Ακόμα δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο.

Είμαι σε καθημερινή επαφή με τον κύριο Μπάγεβιτς. Και από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει, καταλαβαίνω πως πιστεύει πολύ σε μένα. Όνειρο μου είναι να κάνω μεγάλη καριέρα σ’ ένα διάσημο κλαμπ της Ευρώπης αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να παλέψω ώστε να κερδίσω μια θέση στην εθνική ομάδα της Σερβίας», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την πρόσκληση της ομοσπονδίας της χώρας του, τόνισε:

«Όταν η δράση αυτή ξεκίνησε, συμπλήρωσα την αίτηση. Μετά από τρεις ή τέσσερις μήνες, ήρθε επίσημη πρόσκληση να έρθω για επτά μέρες στην Στάρα Πάζοβα. Αυτή ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία, γιατί είχα την τιμή να προπονηθώ με σημαντικούς παίκτες».

Επίσης, ο νεαρός άσος της ΑΕΚ αποκάλυψε την αγάπη του για τον Ερυθρό Αστέρα:

«Υποστηρίζω τον Ερυθρό Αστέρα αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για κάποιον που κατάγεται από το Uba, καθώς οι περισσότεροι εκεί υποστηρίζουν αυτή την ομάδα. Δεν έχω σκεφτεί να παίξω μπάλα στην Σερβία, αλλά αν αυτό συμβεί, θα ήθελα να παίξω στον Ερυθρό Αστέρα».

aekvoice.gr

Σχόλια