Θ. Ελευθεριάδης: «Υποδεχθήκαμε την πρώτη Εθνική Κ15 – Θα ανεβεί ακόμη περισσότερο το επίπεδο των Εθνικών ομάδων» (Video)

Ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης είναι ο πρώτος ομοσπονδιακός προπονητής, της πρώτης Εθνικής Κ15.

Ο έμπειρος τεχνικός με επτά χρόνια θητείας στην ομολογουμένως επιτυχημένη ακαδημία του Ηρακλή και κατόπιν τρία χρόνια στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, θήτευσε στην αρχή στην ομοσπονδία ως βοηθός του Γ. Γεωργιάδη στην Εθνική Ελπίδων, έως σήμερα, που ανέλαβε τεχνικός της νεοσύστατης Εθνικής Ομάδας των Προπαίδων κάτω των 15 ετών (Κ15).

Ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης μίλησε στην κάμερα του football-academies.gr

Κύριε Ελευθεριάδη πέστε μας για την νέα Εθνική Κ15 στην οποία έχετε αναλάβει προπονητής.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχθούμε την πρώτη Εθνική Κ15. Το πλάνο που ξεκίνησε να υλοποιείται από πέρσι από τον κ. Σάντος και τον κ. Βόκολο, υπό την αιγίδα της ΕΠΟ και συνεχίζεται. Είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο και πιστεύω ότι ακολουθούμε όλα τα προηγμένα ποδοσφαιρικά, κράτη με αυτή την προσπάθεια.

Πιστεύω ότι με ομαδική δουλειά θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο το επίπεδο των Εθνικών ομάδων, που ήδη απ’ ότι φαίνεται και από τα τελευταία αποτελέσματα, πάει καλά.

Απ’ ότι γνωρίζουμε αυτή η Εθνική ομάδα θα «πάει» σε δυο γκρούπ μέχρι το Δεκέμβριο. Μετά τι έπεται;

Θα πάει μέχρι το Δεκέμβριο έτσι, με λίγο λιγότερα άτομα. Το πρόγραμμα όπως από την αρχή έχει εκδοθεί στην ΕΠΟ, θα έχει τελικά δοκιμαστικά, για να αποφύγουμε τυχόν λάθη ή παραλήψεις που γίνανε.

Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο τουρνουά το καλοκαίρι για να μπορέσουν τα παιδιά να τελειώσουν τη χρονιά σε ένα τουρνουά με ομάδες του εξωτερικού.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

{youtube width=”610″ height=”400″}b7OTF1dr07U{/youtube}

Σχόλια