«Βγάζει μάτια» ο 18χρονος Μπλένταρ Κοτσέκου!

Έναν από τους ποιο ελπιδοφόρους νεαρούς ακραίους μπακ στην Ελλάδα, πρόσθεσαν οι Τράχωνες στην ομάδα Νέων Κ19.

Ο λόγος για τον Μπλένταρ Κοτσέκου ο οποίος μεγάλωσε στην Ελλάδα και αγωνίζεται ως δεξί μπακ – φουλ μπακ, είναι δε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αλβανίας.

Ο προπονητής της ομάδας των Τραχώνων, Ιβαν Νεντέλκοβιτς, διαπίστωσε ιδίοις όμασι τα προσόντα του 18χρονου και η ομάδα κινήθηκε άμεσα για την απόκτησή του από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο γεννημένος στις 8/2/1996 Μπλένταρ, εντάχθηκε με την έναρξη της προετοιμασίας στις 25 Ιουλίου στην ομάδα των Τραχώνων και «βγάζει μάτια». Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί ότι στο χθεσινό νικηφόρο με 2-0 φιλικό της ομάδας του με την αντρική ομάδα του Καλαμακίου, ο Κοτσέκου πέτυχε και τα δύο γκολ, τα οποία ήταν το ένα πιο όμορφο από το άλλο.

Ρωτήσαμε τον 18χρονο πως βλέπει τη νέα του ομάδα και μας είπε: «Βρήκα ένα πολύ καλό κλίμα στους Τράχωνες. Όλα τα παιδιά, oι άνθρωποι της ομάδας και το τεχνικό τιμ με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Οι Τράχωνες είναι μια οικογένεια και ένα πολύ οργανωμένο σωματείο».

Γιάννης Βαλμάς για το football-academies.gr

Σχόλια