Τσάνας: «Αυτά τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Σίγουρος πως τα παιδιά της Εθνικής Ελπίδων είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου παρουσιάστηκε μετά την νίκη επί της Πολωνίας και τον απίστευτο αποκλεισμό από το Euro ο Κώστας Τσάνας.

Σε μια περίεργη κατάσταση βρισκόταν ο Κώστας Τσάνας, όπως και όλοι στην Εθνική Ελπίδων μετά την νίκη μεν επί της Πολωνίας, αλλά τον αποκλεισμό δε από το Euro 2015 U21 με τον τρόπο που ήρθε στο τελευταίο λεπτό…

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν τα πάντα για την πρόκριση και έμεινε ευχαριστημένος από αυτή την προσπάθεια και τόνισε πως αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Ζήσαμε για άλλη μια φορά στην Κατερίνη ανεπανάληπτες στιγμές, αυτό που έγινε σήμερα θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη όλων. Κάναμε το καθήκον μας με υπερπροσπάθεια των παιδιών και όμορφο ποδόσφαιρο, όμως στο τέλος δεν πανηγυρίσαμε την πρόκριση.

Αυτή η ομάδα μπορεί να έκλεισε σήμερα τον κύκλο της, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων είναι η καλύτερη απόδειξη ότι έδωσαν και τη ψυχή τους για κάτι που ήταν εξ αρχής δύσκολο. Είμαι θλιμμένος, αλλά και χαρούμενος».

O Γιάννης Γιαννιώτας από την πλευρά του, τόνισε: «Δεν υπάρχουν λέξεις για αυτά που ζήσαμε σήμερα, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθουμε θλίψη, αλλά ταυτόχρονα είμαστε γεμάτοι γιατί πιστέψαμε στην πρόκριση και δώσαμε ό,τι είχαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Κατερίνης, ήταν ένα υποδειγματικό κοινό».

Συγχαρητήρια από Σαρρή-Ρανιέρι

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, και ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Κλάουντιο Ρανιέρι, επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια των Ελπίδων, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Πολωνία, και έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στους νεαρούς διεθνείς και το προπονητικό τιμ για την προσπάθειά τους. Επεσήμαναν στους διεθνείς ότι οφείλουν να είναι χαρούμενοι και περήφανοι για την απόδοσή τους και να συνεχίσουν τη δουλειά γιατί είναι προικισμένοι με σπουδαίο ταλέντο.

Σχόλια