Κώστας Γαλανόπουλος – Δηλώσεις για την αποχώρηση Σιμόες και για την Εθνική

Ο Κώστας Γαλανόπουλος, προϊόν της Ακαδημίας της ΑΕΚ, έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα της πρώτης ομάδας το Μάιο του 2016. Από τότε έχει αποκτήσει τεράστιες εμπειρίες.

Μόλις 21 χρονών και ήδη μετράει 70 επίσημα ματς, εκ των οποίων τα μισά στο πρωτάθλημα και τα άλλα σε Ευρώπη και Κύπελλο και συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2012.

Εν όψη της αποχώρησης του Σιμόες, ακολουθούν οι δηλώσεις του Γαλανόπουλου τόσο για την ΑΕΚ όσο και για την Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι η νίκη ήταν μονόδρομος. Υπήρχε πίεση στην ομάδα. Για αυτό μπήκαμε έτσι στον αγωνιστικό χώρο. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, θέλαμε και δεύτερο το οποίο ευτυχώς ήρθε στο τέλος από τον Λιβάγια. Πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι τη βαθμολογία.

Να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο δυνατά και να ξεχάσουμε τον κακό μήνα. Έχουμε ζήσει όλα τα σκαμπανεβάσματα με την ΑΕΚ. Έχω ζήσει πολλά πράγματα με αυτή την ομάδα. Με την εξέλιξη στην υπόθεση του Σιμόες, πλέον έχουμε μείνει λίγοι στο κέντρο. Είμαι έτοιμος για να αντέξω το βάρος. Είμαστε η πρωταθλήτρια ομάδα, έχουμε παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και όλα αυτά βοηθάνε για να είσαι στην Ελλάδα στο 100%».

Για την πληροφορία που υπάρχει πως θα βρίσκεται στις κλήσεις του Αναστασιάδη: «Η Εθνική ομάδα είναι κάτι που περιμένει κάθε ποδοσφαιριστή. Η μεγαλύτερη καταξίωση για έναν ποδοσφαιριστή. Αν ισχύει ότι βρίσκομαι στις επιλογές του κύριου Αθανασιάδη θα με κάνει πολύ χαρούμενο. Θέλω πολύ να γίνω μέλος της Εθνικής ομάδας».

Σχόλια