Κορασίδες: ΕΛΛΑΔΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ 2-2

Ισόπαλος ήταν ο δεύτερος φιλικός αγώνας της Εθνικής Κορασίδων με την αντίστοιχη της Σλοβενίας (2-2), ο οποίος διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και έκλεισε τον κύκλο προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την elite round του EURO 2017.

Τα γκολ της ελληνικής ομάδας σημείωσαν η Πούλιου (15’) και η Γεωργάντζη (26’).

ΕΛΛΑΔΑ: Νάση (41’ Χατζηχαριστού), Χριστοδούλου (68’ Μπαγουρδή), Κατιρτσίδου (18’ Μπριασούλη), Παλαμά (60’ Καλέση), Πούλιου (68’ Τσιακλίδου), Γεωργαντζή, Δρακωνάκη (50’ Δασιοπούλου), Στράντζαλη, Γιαμαλή (68’ Γατή), Καραμήτρου, Σωμαδή (50’ Μπαντή).

Στη φάση elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Εθνική Ομάδα έχει κληρωθεί στον 5ο προκριματικό όμιλο μαζί με την Γαλλία, το Βέλγιο και την Ρωσία, τις οποίες θα αντιμετωπίσει 24-29 Μαρτίου. Η τελική φάση του EURO θα διεξαχθεί 2-14 Μαΐου στην Τσεχία.

Εθνική Κορασίδων: ΕΛΛΑΔΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ 1-2

Στον πρώτο φιλικό αγώνα που έδωσε με την Σλοβενία η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε με 2-1.

Η Σλοβενία πήρε προβάδισμα στο σκορ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης (14’ Πλινιαράλ) και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 29’ (Μάκονι).

Για την ελληνική ομάδα μείωσε η Γιαμαλή στις αρχές του β’ ημιχρόνου (43’), αλλά η πίεση που ασκήθηκε για την ισοφάριση δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΕΛΛΑΔΑ: Νάση (61’ Χατζηχαριστού), Χριστοδούλου (61’ Γατή), Κατιρτσίδου (67’ Μπαγουρδή), Παλαμά, Πούλιου, Γεωργαντζή, Δρακωνάκη (41’ Τσιακλίδου), Στράντζαλη, Δασιοπούλου (41’ Μπαντή), Καραμήτρου (67’ Μπριασούλη), Σωμάδη (41’ Γιαμαλή).

Σχόλια