Ο Ατρόμητος δείχνει έμπρακτα το ανθρώπινο πρόσωπό του! – Ο 96άρης Κονταξής σε Κ.Α. στη Μπολόνια!

Το δικαίωμα που έχει κάθε άνθρωπος και ειδικά ένας νέος για να διεκδικήσει το όνειρο και να το κάνει πραγματικότητα, δίνει η ομάδα του Ατρόμητου στον 96άρη Δημήτρη Κονταξή, μέλος της ομάδας Κ20 των Περιστεριωτών.

H ποδοσφαιρική μοίρα επεφύλαξε στον 18χρονο, δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο και ισάριθμες εγχειρίσεις, από τον Υπεύθυνο της Ιατρικής Ομάδας Νίκο Πισκοπάκη.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε να στείλει το νεαρό ποδοσφαιριστή σ’ ένα από κορυφαία κέντρα αποκατάστασης στον κόσμο, για να του δώσει όλα τα εφόδια να επιστρέψει πλήρως υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Πρόκειται για το Isokinetic Medical Group που έχει εδρεύει στη Μπολόνια και διαθέτει παραρτήματα σε οκτώ ακόμη ιταλικές πόλεις αλλά και στο Λονδίνο.

Ο Κονταξής για ένα μήνα θα παρακολουθείται από μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων που θα είναι συνεχώς δίπλα του και θα έχει όλο αυτό το διάστημα στενή συνεργασία με το Νίκο Πισκοπάκη. Θα διαμείνει σε ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο αποκατάστασης και θα μετακινείται με αυτοκίνητο του Isokinetic Medical Group. Οι καθημερινές συνεδρίες θα έχουν διάρκεια 7 με 8 ώρες.

Από το εν λόγω κέντρο αποκατάστασης που είναι αναγνωρισμένο από τη FIFA, έχουν φιλοξενηθεί με επιτυχία μεγάλοι άσοι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως ο Μπάτζιο, ο Λούκα Τόνι, ο Νάνι και ο Μπουφόν.

Ο νεαρός ποδοσφαριστής αναχωρεί για τη Μπολόνια την ερχόμενη Κυριακή καθώς σήμερα ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες για την εισαγωγή του στο κέντρο.

Στον Ατρόμητο βρίσκεται από το 2011 και ξεκίνησε από την Κ17 για να μεταπηδήσει αργότερα στην Κ20. Αποκτήθηκε από το Φίλιππο Δράμας και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Σχόλια