«Κόλλησε» η μεταγραφή του 19χρονου Γιώργου Αντζουλά στη Σαμπντόρια

Στη Σαμπντόρια υπάρχουν επαφές για αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και γι αυτό ο 19χρονος στόπερ, όχι μόνο ντεμπουτάρισε με τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα, αλλά ενδέχεται να μείνει τελικά στο «Θ. Κολοκοτρώνης». 

Στην Τρίπολη επέστρεψε το καλοκαίρι ο Γιώργος Αντζουλάς, μετά από μία εξαιρετική σεζόν στην Primavera της Ιταλίας ως παίκτης της Φιορεντίνα Β’ .

Ξεκίνησε προετοιμασία με τον Αστέρα, αλλά όλα έδειχναν πως το όνομα που «έχτισε» στη γειτονική χώρα, θα τον έστελνε σύντομα εκ νέου εκεί.

Γι αυτό και δεν προκάλεσε εντύπωση που η Σαμπντόρια κινήθηκε για την απόκτησή του και πριν από περίπου δύο εβδομάδες, έδειχνε έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Γένοβα.

Ωστόσο το θέμα «πάγωσε» και μάλιστα ο νεαρός στόπερ έκανε την Κυριακή ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία, αφού ξεκίνησε βασικός στον αγώνα του Φαλήρου.

Ο λόγος που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το deal και ενδέχεται να μην συμβεί αυτό, είναι πως στη Σαμπντόρια υπάρχουν επαφές για αλλαγή του εκεί ιδιοκτησιακού καθεστώτος, όπου ο παλαίμαχος άσος Τζιανλούκα Βιάλι ηγείται επιχειρηματικού σχήματος που θέλει να πάρει τις μετοχές.

Αυτόματα οι συζητήσεις για αγορές, πλην των βασικών αναγκών του συλλόγου, πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, αν και από το «Λουίτζι Φεράρις» έχουν μεταφέρει πως εξακολουθούν να θέλουν τον νεαρό και να επενδύσουν πάνω του.

Θεωρητικά το ζήτημα προβάλει γραφειοκρατικό (αλλάζει χέρια η Σαμπντόρια, «τρέχουμε» τη συμφωνία), αλλά ο χρόνος πιέζει και πια είναι πιθανό ο Αντζουλάς να μείνει στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Αν συμβεί αυτό, στην ομάδα θα έχουν μία επιπλέον πολύ καλή λύση για το κέντρο της άμυνάς τους.

Σχόλια