Κώστας Φρατζέσκος: Σημαντικό και σοβαρό τουρνουά το “KIVOTOS CUP ΠΑΣΧΑ 2013” [VIDEO]

Ο προπονητής της ομάδας Κ17 του Παναθηναϊκού Κώστας Φρατζέσκος βρέθηκε τις δύο πρώτες ημέρες διεξαγωγής του “KIVOTOS CUP” στα γήπεδα διεξαγωγής και παρακολούθησε τα παιχνίδια των τμημάτων του Παναθηναϊκού, αλλά και πολλών άλλων ομάδων τσεκάροντας νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην κάμερα του football-academies.gr για το «σημαντικό και σοβαρό τουρνουά», όπως χαρακτήρισε το “KIVOTOS CUP”. Επίσης αναφέρθηκε για το τουρνουά που θα διοργανώσει τον Ιούνιο του 2014, για δεύτερη φορά, μαζί με τους Γιώργο Κουτσουπιά και Γιώργο Φίλο. Πρόκειται για το «KNOSSOS CUP» που το καλοκαίρι του 2012 είχε τεράστια επιτυχία, κινήθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο και στο οποίο έλαβαν μέρος οι μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αλλά και σημαντικές ομάδες του εξωτερικού. Το «2ο KNOSSOS CUP» έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2014 και η προετοιμασία του έχει ξεκινήσει από τώρα και όπως μας είπε ο προπονητής της εφηβικής ομάδας των πρασίνων, θα κινηθεί σε πολύ υψηλά στάνταρς, με συμμετοχή πολλών ομάδων από το εξωτερικό. Ήδη αρκετές ομάδες έχουν κλείσει από τώρα τη συμμετοχή τους.

Τέλος ο Κώστας Φρατζέσκος, έκλεισε τη συνέντευξη με την ευχή, να πάνε όλα καλά για την ομάδα του στον ημιτελικό του Final 4  με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (11/5) και να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Δείτε όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Φρατζέσκος στην κάμερα του footballacademies.gr

{youtube width=”615″ height=”400″}kU6CPwTn_Xk{/youtube}

Σχόλια