Κίνηση ανθρωπιάς από τους γονείς των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας του Παναθηναϊκού!

Οι γονείς των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας του Παναθηναϊκού συγκέντρωσαν χρήματα τα οποία και διέθεσαν στην οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη, ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, που από το 2009 βρίσκεται σε κώμα.

Στις 24 Μαίου 2009 η μοίρα έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι στον Παντελή Κυριακίδη και την οικογένεια του με τον 12χρονο τότε νεαρό, ποδοσφαιριστή της ακαδημίας του ΠΑΟΚ, να επιστρέφει οδικώς μαζί με τον πατέρα του στην Θεσσαλονίκη.

Το αυτοκίνητο που επέβαινε ο μικρός Παντελής συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή ο πατέρας του και ο ίδιος μετά από μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή να νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα σε κώμα στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στην Λάρισα.

Αρκετός κόσμος όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει τον μικρό Παντελή και την οικογένεια του καθώς τα έξοδα νοσηλείας ανέρχονται στα 1500 το μήνα. Πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ, οργανωμένοι και μη με διάφορες πρωτοβουλίες προσπαθούν να βοηθήσουν όπως μπορούν ενώ υπάρχει και μια σελίδα οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ στο facebook που έχει προχωρήσει ακόμα και στο να πουλάει κούπες με σκοπό τα έσοδα να πηγαίνουν στην οικογένεια του 17χρονου πλέον Παντελή.

Την προσπάθεια αυτή ήρθαν να ενισχύσουν και οι γονείς των παιδιών που βρίσκονται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού. Μετά από σχετική προτροπή ενός εκ των γονιών όσοι ήθελαν και μπορούσαν πρόσφεραν όσα ήθελαν και μαζεύτηκε ένα χρηματικό ποσό το οποίο κατατέθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας.

Κίνηση που δεν έγινε γνωστή από κανέναν. Παρά μόνο από την σελίδα στο Facebook Δικέφαλος Λαχαναγοράς που έχει αναλάβει να βοηθήσει όπως μπορεί τον άτυχο Παντελή με την σχετική ανάρτηση να αναφέρει:

“Ενώ εμείς ακόμα περιμένουμε απάντηση από την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ η βοήθεια για τον Κυριακίδη έρχεται από παντού, στην προκειμένη περίπτωση από τους γονείς των παικτών των ακαδημιών του παο! Ομάδα που συμμετείχε στο τουρνουά του 2009 στο οποίο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα μας ο μικρός Παντελής και κατά την επιστροφή του έγινε το δυστύχημα στο οποίο έχασε τον πατέρα του και ο ίδιος έκτοτε έπεσε σε άγρυπνο κώμα”!

Μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και άξια αναφοράς προκειμένου όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν όπως μπορούν τον μικρό Παντελή και την οικογένεια του.

Σχόλια