Κινάλης και Μανδάς επαγγλματίες στον Ατρόμητο

Οι δύο νεαροί τερματοφύλακες υπέγραψαν στον Ατρόμητο επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2020

 Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο υπέγραψαν σήμερα οι νεαροί  πορτιέρο Βασίλης Κίναλης και Χρήστος Μανδάς. Και οι δύο συμμετείχαν στην προετοιμασία της ομάδας στο Πήλιο, έδειξαν καλά στοιχεία και έπεισαν για την άνοδό τους στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ιδιαίτερα χαρά ότι ο Βασίλης Κίναλης και ο Χρήστος Μανδάς εντάσσονται επίσημα στο roster της επαγγελματικής ομάδας μέχρι το 2020!.

Το «πράσινο φως» έδωσε ο προπονητής τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα που τους υπέβαλε σε «εξονυχιστικό crach test» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Πήλιο πριν κάνει την τελική εισήγηση και η οποία έγινε αποδεκτή από τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι.

Οι δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες που έχουν αποσπάσει εξαιρετικά επαινετικά σχόλια και συγκαταλέγονται στην «αφρόκρεμα» των «μικρών» Εθνικών Ομάδων καθώς είναι εν ενεργεία διεθνείς, αναδείχθηκαν μέσα από τα τμήματα της Ακαδημίας μας.

Σήμερα βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν συμβόλαιο για 3 έτη ο καθένας, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μαζί με τον Νίκολα Μίρκοβιτς και τον Χρήστο Θεοδωράκη που επίσης είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, θα συνθέσουν το «ιπτάμενο κουαρτέτο» της ομάδας μας για την περίοδο 2017-18.

Ο Βασίλης Κίναλης (γεννηθείς στις 22 Απριλίου 1999) είναι στον Ατρόμητο μας από το 2012! Αποκτήθηκε από τον ΠΟ Σερρών 2000. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές Ομάδες από την Κ15 μέχρι την Κ19. Αναμένεται να συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Αυγούστου για φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Κ19 τον Σεπτέμβριο.

Ο Χρήστος Μανδάς (γεννηθείς στις 17 Σεπτεμβρίου 2001) ήρθε στον Ατρόμητο μας το 2013 από τον Αετό Κορυδαλλού!. Τον περασμένο Ιανουάριο με δύο αποκρούσεις πέναλτι οδήγησε την Εθνική Παίδων για πρώτη φορά στην κατάκτηση του Aegean Cup στον τελικό με την Τουρκία στο Κουσάντασι. Αναμένεται να είναι στις κλήσεις του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

 

Σχόλια