ΚΕΡΚΥΡΑ: Φιλική νίκη (3-0) για την Κ17 κόντρα στην Ανόρθωση

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Κ17 της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα στο πρώτο της φιλικό στη Νάουσα, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της καλοκαιρινής της προετοιμασίας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Καρπατσέλη επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της ομάδας Κ17 της Ανόρθωσης αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Σκόρερ χρίστηκαν οι Γκασίδης (20’), Θεοχάρης (43’) και Μπαλίου (82’).

Ο προπονητής της ομάδας Κ17 της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, Βαγγέλης Καρπατσέλης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση. Δεν αγωνίστηκαν μόνο οι τραυματίες Ντέλης και Λαγός.

ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ Κ17 (α’ ημίχρονο): Παγκράτης, Γιώτας, Βασιλάκης, Γουλιάρμης, Αυλωνίτης, Κουλούρης, Τσάνης, Ν. Ζωχιός, Μπάρδος, Γκασίδης, Θεοχάρης.

ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ Κ17 (β’ ημίχρονο): Ρίζος, Χρήστου, Ν. Βλάχος, Ι. Βλάχος, Ρέβης, Παγιάτης, Γκόγκος, Σ. Ζωχιός, Κωστάντης, Μπαλίου, Αγάθος, Μποντίνι, Λάζαρης.

Την Πέμπτη 18/08 η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα Κ17 θα τεθεί αντιμέτωπη σε φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕ Λεμεσού.

Η προετοιμασία της ομάδας Κ17 της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις σε καθημερινή βάση. Το πρωί της προσεχούς Κυριακής 21/08 είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής από τη Νάουσα με προορισμό την Κέρκυρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών:

(Κάντε κλικ πάνω στο πρόγραμμα, για να το δείτε μεγαλύτερο)

Σχόλια