Και στη Γερμανία οι Σχολές του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ!

Ο Ατρόμητος δίνει την τεχνογνωσία του και στην Ευρώπη!

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος έκανε γνωστή τη ένταξη της Ελλάς Μονάχου στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη της Ελλάς Μονάχου στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου το οποίο ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο με σύνθημα «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα» αλλά μπόρεσε μέσα σε αυτό το διάστημα να επεκτείνει τη δράση του στην Κύπρο και τώρα και στη Γερμανία.

Η ένταξη της Ελλάς Μονάχου στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι η ομάδα μας αποτελεί πρότυπο εντός κι εκτός συνόρων στο χώρο των Ακαδημιών.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για το Σύλλογό μας η συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρόμητος τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ακαδημιών.

Μεγάλη χαρά γιατί μέσω αυτής της συνεργασίας είμαστε σίγουροι ότι αφ’ ενός θα βελτιωθούν οι ομάδες μας και αφ’ ετέρου εκμεταλλευόμενοι την τεχνογνωσία και την εμπειρία της ΠΑΕ Ατρόμητος θα βελτιωθούν όλα τα παιδιά σε όλες τις ηλικίες και μεγάλη τιμή επειδή θα συνεργαστούμε με την ΠΑΕ Ατρόμητος η οποία είναι από τους ελάχιστους Συλλόγους στην Ελλάδα που “παράγει” ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της δίνοντας βάση στα ελληνόπουλα» δήλωσε στο atromitosfc.gr o πρόεδρος της Ελλάς Μονάχου Γιώργος Κίτσιος.

«Στόχος μας είναι μέσω του αποκλειστικού scouting να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε και τα ελληνόπουλα της Βαυαρίας που δεν παίζουν στην ομάδα μας και δεν τους δίνεται η ευκαιρία να δοκιμαστούν σε τόσο υψηλό επίπεδο» δήλωσε με την σειρά του ο αντιπρόεδρος της Ελλάς Μονάχου Γιώργος Τσίντζας.

Η επίσημη έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων θα ανακοινωθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Τόλης Αποστόλου στο Μόναχο.

Προπονητής των υποδομών της Ελλάς Μονάχου είναι ο παλιός άσος των γηπέδων Άρης Καρασσαβίδης.

Σχόλια