Από τον ΠΑΟΚ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο 97άρης Γρηγόρης Κασαπίδης

Πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι αποκτήθηκε για την ομάδα Νέων της ο 17χρονος, Γρηγόρης Κασαπίδης ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Πολλοί αναρωτήθηκαν πως οι “ερυθρόλευκοι” πήραν έναν παίκτη που ανήκει στον “Δικέφαλο”.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα olapaok.gr: «ο Κασαπίδης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο καθώς ζητούσε επίμονα να παίρνει χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ και δεν δεχόταν την θέση του προπονητικού τιμ της ομάδας να δουλέψει στις προπονήσεις, να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες όταν αυτές του δοθούν και έτσι να αυξηθεί ο χρόνος συμμετοχής του.

Ο ΠΑΟΚ στη θέση του δεξιού μπακ έχει έναν άλλον 17χρονο, τον Σάββα Τοπαλίδη που κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και στον “Δικέφαλο” εκτιμούν πως έχει πολύ καλή προοπτική για το μέλλον.

Ο Κασαπίδης δεν δεχόταν τις παραινέσεις των ανθρώπων του “Δικεφάλου” και κατόπιν εισήγησης του τεχνικού τιμ αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί άλλο η συνεργασία μαζί του.

Έτσι έμεινε ελεύθερος, τον περασμένο Σεπτέμβρη, και σήμερα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό».

Ο ταλαντούχος δεξιός μπακ αγωνιζόταν από το 2008 στον ΠΑΟΚ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ελπίδες Συκεών.

Η ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ αναφέρει:

“Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει την απόκτηση του Γρηγόρη Κασαπίδη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 19 Μαρτίου 1997, αγωνίζεται ως αμυντικός και θα ενισχύσει την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Έχει αγωνιστεί στις Ελπίδες Συκεών και τον ΠΑΟΚ”.

Από την πλευρά του, ο παίκτης δήλωσε:

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ μεγάλο βήμα για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για τη στήριξη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”.

Σχόλια